Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yap yolla bacum gi iyi gelir valla 😀

tamamdir kizzz yolliyammm

laram kuzum ben 7 sene oldu almanyaya geleli alistim bacim ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demisler bende güdüyom ahaha 😀

hehehe... benim herüf te güdenlerdennn 🙂

ayyyy yok tamam ağlamıyorum kısss kıyamam ben o tatlı mercimeğe söle üzülmesin

diloum kurabiyem bana yokmuuu ? Ya benim başim kelmi bende istiyommm :d

aaaa tabiki hele sana kesinlikle var... cünkü sende simdik anavatan kan agliyorrrrr

bacim esimi yuvami seviyorsam ben bi kulubedede kalirim dünyanin ucundada yeterki evde mutluluk olsun huzur olsun bagzilari hemen dayanamiyorum diyip dönüyorlar ozaman na halta evleniyorsunuz haksizmiyim bacim

vallaa sonuna kadde haklisinnnn... konuuuusssss yavriiimmm

ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar size cok güzel birsey anlatcam iyi dinleyin peygamber efendimiz cematlerinden birine demiski aksama size yemege gelicem demis adam okadar sevinmiski esine demis yaresurallah bise gelicek aksama iyi yemek yapalim kadin ucmus sevincten hemen koyun kesmisler neyse kadin tam yemek yapiyormus 2 oglan cocugu bahcede oynuyormus kardesine demiski annem babam koynu kesti gel bizde oyun yapak demis kardeisnin boynunu kesmis sonra kani görünce duvardan atlamis oda ölmüs bunu gören komsulari kadina kosmus demiski sen ne yapiyorsun cocuklarin ölü bahcedeler kadinda demiski suan hic bisey yapamam allahtan gelen allaha gider bugün peygamber efendimiz gelicek onu güzel agirliycam demis ölü 2 cocugunu besiklerine yatirmis neyse peygamber efendimiz gelmis ve tam kasikla yemegi agzina alcakmiski cebrail demiski yaresurallah cocuklari sesle 2 kere ayni seyi demis efendimiz demis cocuklari getirin ilk basta uuyuyor diyen anne baba sonra kucaklarina almis uyuyor gibi yapalim efendimizde yemeklerini yesin demisler sonra sofrada tam kasigi efendimiz agzina alcakmiski cebrail yine seslenmis efendim seslen onlarda yesin diye efendimiz demis hadi cocuklar kalkin yemek yiyelim diye 2 cocuk kalkip sofraya oturmuslar ( yani kisacasi burda kadinin sevgisi peygamber efendimize bakin cocuklarini geri gelmesine sebeb olmus 🙂 uzun oldu ama bunu sizle paylasmak istedim

kan değeri geç artınca geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm.yarın veya pazartesi gidecem.doktoru arayacam ona göre gidecem canım

canım inş duyarsın kalp atışlarıda

ayyy fıstığm herşeyde var bir hayır iyice arştır
öyle karar ver hakkında hayırlısı neyse o olsun inş

amann benim tatlışkom nerelersin kıssss

Okurken tüylerim diken diken oldu.Nerde bizde o teslimiyet...