Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dilaram hosgeldin kaymagim.Nasisin?Biz toplanti yaparizda seni cagirmazmiyiz hayatim🙂

selam fistigim benimm... findigim benimmm... hee valla kambersiz dügünmü olur kiiii

selammmmmmmmmmm kizlar ben geldim nasilsiniz canlar

iyiyizzz fistikkk... kiz sen ne cabuk evini temizlediiinnn, namazini kildiiin ve yattin da geldin???? Hamarat seniiii

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
mrs.m............................... 6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan
ecce ................................. 8 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
gülyüzlü........................12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434.............................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Canım hani diyorsun ya bu sefer gerçekten farklıydı anlamıştım nasıl yani hissetinmi?

Kendimden pay piçerek söylüyorum adetimin 19.gününde muayeneye çağırmıştı doktorum (yumurta takibindeyim ya) demiştiki rahim duvarında kalınlaşma olmuş ne demek olduğunu söylemedi ama sonradan öğrendimki bir reglden önce birde gebelikte olurmuş o an içimde öyle birşey olduki dedim ben sanırım hamileyim tabi eşimede söylemedim.Doktorum birde hormonlarında yükselme bekliyoruz demişti progesteron tahlili istemişti.Reglimin 21.günüde onu yaptırdım değerim 13.günde 1,97 iken 21.günde 20,46 ya çıktı.Hemen doktoru arayıp söyledim ve dediki değerin beklediğimiz gibi yükselmiş iyi bi sonuç dedi.Ve sonrada adetinin geçmesini bekle bir hafta geçtikten sonra gel ama olursanda 1.günü gel dedi.Evet buraya kadr çok iyiydi herşey içim kıpır kıpırdı ama o eğer adet olursan 1.günü gel demesi yokmu bittiğim andı.Evet arada belirtilerim oluyor ama dinlemiyorum gebeliğe yormuyorum.Mide bulantısı göğüslerde sızlama,göğüs uçlarında kaşıntı.. bunlar şuan yaşadıklarım ama yormuyorum dinlemiyorum kendimi.Adetimede 2 gün kaldı beklenmeyen adete 😛iha: bilmiyorum kızlar hamilemiyim değilmiyim 3 gün sonra test yapacağım ve hep beraber öğreneceğiz.Bu arada hiç akıntım ama bir çok hamile ark.tan duydum ki akıntı olurmuş o bende yok işte.Ama akşam çok hafif kahverengi leke olmuş çamaşırımda.Kısmet artık ne diyelim 🙂

allahim tez zamanda kavustursun insallah melegine tatlim.O senin dediklerin pek güvenilir belirti degil tatlim.Bence gebeligin en önemli belirtileri adet olmamak ve sürekli uyuma istegi.Ama bunlarin hic biri olmayabilirde.Hamileyken üstüne görenler bile olduguna göre.

eee iki gün gectiii... test yapsana cikarr... ak mi kara mi belli olurrr. ay ben catlardim yerinde olsam... dayanamazdim

azade bence bunlari düsünme düsündükce pskolojik engelliyor bebek olmuyor bunu doktor diyor yani bizim istekli duygularimiz bebegi bi nepze olsun engelliyor ayak kasintisi ve el avuc kasintilari hamilelikten kaynaklanmiyor cnm alerji veyahutta baska biseydir ama sakin herseyi ona yorma sonra üzülme bacim olurmu bende aynisini yapiyorum cünkü cnm insallah tezden bebekleri aliriz🙂

arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ben kafayı yiyordum.belirtilere takılmamak grekiyormuş.uyku isteği 1-2 gün oldu bende sadece.test yapmakta da erken davranmayın.çıkmayınca insanın psikolojisi ne hale geliyor biliyorum.ben her ay kaç test yapardım.bu sefer testte 2. çizgi varla yok arası çıktı.sevinçten uçtum.ertesi gün yaptım çıkmadı.2 günn sonra yaptım çıkmadı.ertesi gün bhcg baktım 18 çıktı.doktorum sevinmekte acele etme kimyasal gebelik olabilir hayal kırıklığına uğrama sonra dedi.3 gün sonra bhcg 105 oldu doktoru aradım.artık sevinebilirsin tebrik ederim dedi.yani testler insanın psikolojisini bozuyor negatif olunca.pozitif olunca da erken yapınca yine bu sefer ya düşerse ya bişey olursa diye tedirgin olunuyor

selam fistigim benimm... findigim benimmm... hee valla kambersiz dügünmü olur kiiii

iyiyizzz fistikkk... kiz sen ne cabuk evini temizlediiinnn, namazini kildiiin ve yattin da geldin???? Hamarat seniiii
bacim evim zaten temizdi ama yinede bi süpürge geciri verdim toz aldim ev kücük ondan hemen bitti uykuya gelince 10 dakika gözlerimi dinlendirdim namaza gelince daha vakit gelmedi bacim bekliyorum abdestimi aldim kilicam ozamana kadar meleklere bakiyim dedim cnm

arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ben kafayı yiyordum.belirtilere takılmamak grekiyormuş.uyku isteği 1-2 gün oldu bende sadece.test yapmakta da erken davranmayın.çıkmayınca insanın psikolojisi ne hale geliyor biliyorum.ben her ay kaç test yapardım.bu sefer testte 2. çizgi varla yok arası çıktı.sevinçten uçtum.ertesi gün yaptım çıkmadı.2 günn sonra yaptım çıkmadı.ertesi gün bhcg baktım 18 çıktı.doktorum sevinmekte acele etme kimyasal gebelik olabilir hayal kırıklığına uğrama sonra dedi.3 gün sonra bhcg 105 oldu doktoru aradım.artık sevinebilirsin tebrik ederim dedi.yani testler insanın psikolojisini bozuyor negatif olunca.pozitif olunca da erken yapınca yine bu sefer ya düşerse ya bişey olursa diye tedirgin olunuyor
meryem basta allah tamamini erdirsin bebegini tezden kucagina alirsin insallah sakin düsürcem diye o düsünceyle yatip kalkma korktugun basina gelir allah korusun sadece dogumu düsün bebeginin yüzünü düsün hersey iyi olcak emin ol allah sag saglim kucagina aldirmak nasip etsin canim 🙂

tweety inşaallah bebişin göbişine düşmüştür.ben ümitsizliğe düşmeniz için söylemiyorum.tam tersi sağlam psikolojiye sahip olmanız için istiyorum.çok güzel bi duygu bu.ve bu duyguyu hepinizin yaşamasını canı gönülden istiyorum.yaşadığım stresleri siz de yaşamayın diye paylaşıyorum bunları. HEPİNİZİ SEVİYORUM

Geri