Canım hani diyorsun ya bu sefer gerçekten farklıydı anlamıştım nasıl yani hissetinmi?
Kendimden pay piçerek söylüyorum adetimin 19.gününde muayeneye çağırmıştı doktorum (yumurta takibindeyim ya) demiştiki rahim duvarında kalınlaşma olmuş ne demek olduğunu söylemedi ama sonradan öğrendimki bir reglden önce birde gebelikte olurmuş o an içimde öyle birşey olduki dedim ben sanırım hamileyim tabi eşimede söylemedim.Doktorum birde hormonlarında yükselme bekliyoruz demişti progesteron tahlili istemişti.Reglimin 21.günüde onu yaptırdım değerim 13.günde 1,97 iken 21.günde 20,46 ya çıktı.Hemen doktoru arayıp söyledim ve dediki değerin beklediğimiz gibi yükselmiş iyi bi sonuç dedi.Ve sonrada adetinin geçmesini bekle bir hafta geçtikten sonra gel ama olursanda 1.günü gel dedi.Evet buraya kadr çok iyiydi herşey içim kıpır kıpırdı ama o eğer adet olursan 1.günü gel demesi yokmu bittiğim andı.Evet arada belirtilerim oluyor ama dinlemiyorum gebeliğe yormuyorum.Mide bulantısı göğüslerde sızlama,göğüs uçlarında kaşıntı.. bunlar şuan yaşadıklarım ama yormuyorum dinlemiyorum kendimi.Adetimede 2 gün kaldı beklenmeyen adete 😛iha: bilmiyorum kızlar hamilemiyim değilmiyim 3 gün sonra test yapacağım ve hep beraber öğreneceğiz.Bu arada hiç akıntım ama bir çok hamile ark.tan duydum ki akıntı olurmuş o bende yok işte.Ama akşam çok hafif kahverengi leke olmuş çamaşırımda.Kısmet artık ne diyelim 🙂