ahh baciim Patron daha bügün geliyor ama adamin ahi tuttu i$im hic bitmedi... kiz sen depresyondamiydin, biraz okudumda... bende hic cikmiyorm depresyondan 😀
heee bacım azıcık öledi😀 ama giydim kırmızıları çıktım depresyondan
buarada üstüm başım kırmızı yüzüm gözüm kırmızı olmadan çıkıyım bari şimdi kociş gelecek nerede bu çorba nerede bu salata dicek😀
tekrar girerim öpüyorum hepinizi
aynen cnm fenada bel agrim var kasiklarimada vuruyor bendende lekeler gelirdi normelde 1 gün ve 2 gün kalmasina yakin sükür gelmedi aman neyse ümitlenmiycem sonra olurum üzüln ben oluyorum 🙁((((insallah olmam rgal yaaa dua et bacim
Kizlar hepinize selaammm.Umarim bugün herkes dünden iyidir.
Izgilim,bugün iyisin masallah.Seni hep böyle görmek istiyorum.
Arkadasin biri gecen sayfanin birinde en uzun evli benim galiba yazmis.Yaniliyorsun canim.Ben temmuzda 15.yilimi dolduruyorum.Varmi arttiran🙂
oo süper cnm evet ben köln bulusuruz göbeklerimiz burnumuzda olur ozaman süper olur bak söyle yapalim ikimizde hamile kaldigimiz zaman bulusma ayarliyalim uyarmi 😀
ahh baciim patron daha bügün geliyor ama adamin ahi tuttu i$im hic bitmedi... Kiz sen depresyondamiydin, biraz okudumda... Bende hic cikmiyorm depresyondan :d
bi kere en önce ben geldim küçük hanııımmm 🙂 benim ismim en baştaaa 🙂 sanırım herkes kendi ismini ilk sırada görüntülüyor ;
desen,ayşegül,dilara,ece,eminegelin,gülyüzlü,izgil,meryemm
gel bacım gel burası melekler mekanı olmaktan çıktı depresyonlular mekanı oldu sayemizde
iyiyim bacım burdaym görünmezmi oldum naaptım kimse beni görmüyo yazılarıma cevap vermiyo
seni görmez olurmuyuz bitanem ehehe 😀 görünmüycek gibi deilsin aha ben gördüm bebem bu ayki durumlarin nasil rgal durumun yani bebem
neoluyo orda kimim benn
siz kimsiniz arası neresi
bu yol nereye çıkyo yok gittim ben galiba:d
bi kere en önce ben geldim küçük hanııımmm 🙂 benim ismim en baştaaa 🙂 sanırım herkes kendi ismini ilk sırada görüntülüyor ;
desen,ayşegül,dilara,ece,eminegelin,gülyüzlü,izgil,meryemm
heee bacım azıcık öledi:d ama giydim kırmızıları çıktım depresyondan
buarada üstüm başım kırmızı yüzüm gözüm kırmızı olmadan çıkıyım bari şimdi kociş gelecek nerede bu çorba nerede bu salata dicek:d
tekrar girerim öpüyorum hepinizi