Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahh baciim Patron daha bügün geliyor ama adamin ahi tuttu i$im hic bitmedi... kiz sen depresyondamiydin, biraz okudumda... bende hic cikmiyorm depresyondan 😀
heee bacım azıcık öledi😀 ama giydim kırmızıları çıktım depresyondan
buarada üstüm başım kırmızı yüzüm gözüm kırmızı olmadan çıkıyım bari şimdi kociş gelecek nerede bu çorba nerede bu salata dicek😀
tekrar girerim öpüyorum hepinizi

insallah olmassin tatlim... insallahhhhhhh

bizim burada dedin de bacimmm sen nerden sin???? Türkiyeden mi yurt disimi???

valla ben arttirmiyorum ben ikinciyim galiba 12 seneyle... hheeeeeeeyyyyyyttt 🙂

bu aglamalarıma engel olamıyorum son 1 haftadır böyle olmaya basladım bu derece degıldım napıcam bılmıyorum yaaaa

canim benim yaaa sIkma kendini... arkadaslarin dedigi gibi neselen... 🙂 bak ayetel kürsi yide oku iyi gelir oda... huzur verir insallah gülümmm

Hosbulduk melislerim.Sagol gülyüzlüm Allahim kimsenin huzurunu bozmasin insallah.Sen Kölndenmissin galiba canim.Bende Köln Frankfurt arasinda Gießen yakinlarinda kaliyorum.Yakin sayiliriz

aaaa babam benim ilk almanyaya geldiginde Gießen Wetzlar a yerlesmisti... sonra burda daha iyi bir is bulunca buraya tasindi 🙂

oo süper cnm evet ben köln bulusuruz göbeklerimiz burnumuzda olur ozaman süper olur bak söyle yapalim ikimizde hamile kaldigimiz zaman bulusma ayarliyalim uyarmi 😀

kiz beni de unutmayinnnnn... bende gelirimmmm 🙂

Herkeze Selammm,,,

cok özledim buraya takilmayi... ama firsat bulamiyorum :-((

semal fistigimm

selzeh ve dilara1 ya benim 6hafta+1 oldu ama hala belim ve karnım ağrıyor sizde öyle olmuş muydu.doktora yarın veya pazartesi gidecem inş.

benim hala belim ama arada bir yalniz agriyor... yani sürekli degil tatlim... 🙂 gecer insallah gülüm...

kızlar sımdılık bana musade doktorum gelecek 1 saat sonra gıder kıb görüşürüz

güle güle fıstık kendine iyi bak

ahh baciim patron daha bügün geliyor ama adamin ahi tuttu i$im hic bitmedi... Kiz sen depresyondamiydin, biraz okudumda... Bende hic cikmiyorm depresyondan :d

gel bacım gel burası melekler mekanı olmaktan çıktı depresyonlular mekanı oldu sayemizde

aysegülüm gülüne gurbaney napiyosun bacim senden ses seda varmi cano

iyiyim bacım burdaym görünmezmi oldum naaptım kimse beni görmüyo yazılarıma cevap vermiyo

neoluyo orda kimim benn
siz kimsiniz arası neresi
bu yol nereye çıkyo yok gittim ben galiba:d

seni görmez olurmuyuz bitanem ehehe 😀 görünmüycek gibi deilsin aha ben gördüm bebem bu ayki durumlarin nasil rgal durumun yani bebem

desen ordan cokmu kücük görünüyorum yasin kac bacim 🙂 tamam ilk gelen ve son gelen önemli deil gönüller bir olsun ortam güzel olsun yeter demi ?

ben yemeğe çıkıyorumm , dönünce yazarıım

afiyet olsun canımmm

heee git bacım git çabuk gel ama bekletme bizi

diloşum hoşgeldin bak buda bana bişey yazmamış yaaa

küstümmmm hepinize yokmuşum gibi davarnıyosunzzzz
gidyorum bak şimdi gene depresyona girmeye sizin yüzünüzdennn