aynen cnm fenada bel agrim var kasiklarimada vuruyor bendende lekeler gelirdi normelde 1 gün ve 2 gün kalmasina yakin sükür gelmedi aman neyse ümitlenmiycem sonra olurum üzüln ben oluyorum 🙁((((insallah olmam rgal yaaa dua et bacim
Kizlar hepinize selaammm.Umarim bugün herkes dünden iyidir.
Izgilim,bugün iyisin masallah.Seni hep böyle görmek istiyorum.
Arkadasin biri gecen sayfanin birinde en uzun evli benim galiba yazmis.Yaniliyorsun canim.Ben temmuzda 15.yilimi dolduruyorum.Varmi arttiran🙂
o bendede olmustu hamilelik duygulari hassaslastirir cnm senin yapacagin bolca müzik dinlemek dinlenmek ve yemek gezmek böylelikle cok rahatliycaksin emin ol bunlari yap ve rahatla biliyorum cünki aynisi bendede olmustu cnm
sorma çok hassas bırıyımdır ben normaldede çok duygusaldım sımdı daha berbatım zaten doktorda ne derse dıcek artık napayım ya bırdaha gıtmem olur bıter
oyyyy canım benim kıyamam sana...sen doktorla randevun olduğu saati bize söyle biz yine hep beraber dua ederiz ağzını bile açamaz sen merak etme kuşum hem birşey diyecek olursa hemen bize haber et biz onu
Arkadasin biri gecen sayfanin birinde en uzun evli benim galiba yazmis.Yaniliyorsun canim.Ben temmuzda 15.yilimi dolduruyorum.Varmi arttiran🙂
a.s hg cnm onu diyen bendim sen yeniligime vur yeni yeni taniyorum sizleri ondandir bu sözüm ama onuda sakasina demistim en uzun evli benim diye allah daim etsin cnm evliligini kucaginida bebisle doldursun
aynen cnm fenada bel agrim var kasiklarimada vuruyor bendende lekeler gelirdi normelde 1 gün ve 2 gün kalmasina yakin sükür gelmedi aman neyse ümitlenmiycem sonra olurum üzüln ben oluyorum 🙁((((insallah olmam rgal yaaa dua et bacim
selzeh dedikleirmi yapacaksin tamammi bebegin ve kendin icin emin ol cok rahatliycaksin bacim hic biseyi takma kafana neseli müzikler dinle bolca gez yemek ye ve dinlen bunlar seni cok rahatlatcak cnm
heeeee bacım bugün çok şükür çok iyiyim kırmızılı kırmızılı giyindim şöleeeee bi bakım bi maske aklıma ne geldiyse yaptım ooooohhhh çok rahatladım belki akşama çalışmalarda başlar
sen nasılsın bakiiiiim burdan gayet iyi görünüyorsun