Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım hosgeldın nasılsın

iyiyim tatlım sen iyi ol lütfen dikkat et bebişede kendinede gerekirse izin al dr git rabbim korusun bebeişini

bacım günaydın bu sabah erkencisin bakıyorumda akşam bensiz bensiz bayağı kaynatmışsınız sizi gidi siziiiiii😀

yaa sorma bacım dün çok kötü oldum saat kaça kadar oturdum ağladım saatlerce ama bugün daha iyim sensiz sohbet ettik yaaaaa

selzehimmm canımm , dikkat et kendine lütfenn , çok iyi bak kendine ara sor doktoruna bekletme ihmal etme ,üzme biziii

desenim fıstığım sen nasılsın iyileştinmi biraz

selzeh cnm bende fena uyku bastiriyor cok idrara cikiyorum ve gögüs uclerimda arada bir sizlama oluyor ama yinede ümitlenmiyorum rgal bekliyorum yani sonra olupta üzülmüyüm diye onuda bekliyorum

ya canım bende öle aman aman belırtı olmadı benım en önemlı yasadıgım sey reglıme 2-3 gün kala lekelerım gelırdı hep onlar gelmedı bel agrısı yasadım reglıme 3 gün kala baya çok ve reglıme 2 gün kala kasık agrısı çektım baya baya canım

canım benım dıkkat edıyorum ama yapacagımız bişi yok dedı doktorum konustuk yasadıkların normal geçıcek dıyo ama ne zaman ben bılmıyorum ınanasım bıle gelmıyo geçıcegıne çok zorlanıyorum çalışırken

amın canım ınsallah 11. haftamdayım canım
allah tamamini erdirsin insallah lütfen stresten sakin oldukca temponu yüksek tut cnm bebeginde hisseder bunu bak 4 yasinda kizim var hamileyken cok aglardim kizim dogdu 4 ay boyunca hickira hickira agladi bebislerimizide düsünmemiz gerek demi bacim

canım benim inşallah doktorun seni üzecek birşey demez...sen birde çok içerli birisisin sanırım inşallah bi sorun çıkmaz
rapor alma gibi bi durumun yokmu yada yıllık izin gibi çok zorlanıyorsan izin al bence

sorma çok hassas bırıyımdır ben normaldede çok duygusaldım sımdı daha berbatım zaten doktorda ne derse dıcek artık napayım ya bırdaha gıtmem olur bıter

ya canım bende öle aman aman belırtı olmadı benım en önemlı yasadıgım sey reglıme 2-3 gün kala lekelerım gelırdı hep onlar gelmedı bel agrısı yasadım reglıme 3 gün kala baya çok ve reglıme 2 gün kala kasık agrısı çektım baya baya canım
aynen cnm fenada bel agrim var kasiklarimada vuruyor bendende lekeler gelirdi normelde 1 gün ve 2 gün kalmasina yakin sükür gelmedi aman neyse ümitlenmiycem sonra olurum üzüln ben oluyorum 🙁((((insallah olmam rgal yaaa dua et bacim

allah tamamini erdirsin insallah lütfen stresten sakin oldukca temponu yüksek tut cnm bebeginde hisseder bunu bak 4 yasinda kizim var hamileyken cok aglardim kizim dogdu 4 ay boyunca hickira hickira agladi bebislerimizide düsünmemiz gerek demi bacim

bu aglamalarıma engel olamıyorum son 1 haftadır böyle olmaya basladım bu derece degıldım napıcam bılmıyorum yaaaa

selzeh cnm bende fena uyku bastiriyor cok idrara cikiyorum ve gögüs uclerimda arada bir sizlama oluyor ama yinede ümitlenmiyorum rgal bekliyorum yani sonra olupta üzülmüyüm diye onuda bekliyorum

canım sen yarın sabah bir test yap bence , varsa çıkar ,çıkmazsada rahatlarsın reglin gelir.

canım benım dıkkat edıyorum ama yapacagımız bişi yok dedı doktorum konustuk yasadıkların normal geçıcek dıyo ama ne zaman ben bılmıyorum ınanasım bıle gelmıyo geçıcegıne çok zorlanıyorum çalışırken
amın canım ınsallah 11. haftamdayım canım

rapor filan alsan yatsan bir iki hafta , iyi gelmezmi ? iş durumunu da bilmiyorum ama bizim burada oldu öyle 1 ay yattı arkadaş, sonra devam etti işe

iyiyim tatlım sen iyi ol lütfen dikkat et bebişede kendinede gerekirse izin al dr git rabbim korusun bebeişini
yaa sorma bacım dün çok kötü oldum saat kaça kadar oturdum ağladım saatlerce ama bugün daha iyim sensiz sohbet ettik yaaaaa

desenim fıstığım sen nasılsın iyileştinmi biraz

canım kaşıntı filan kalmadı ama bu göğüs daralması rahatsız ediyor beni , sanki hep göğsümde biri oturuyor, sanki hep boğazıma birşey kaçmışş gibi 🙂

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
gül melek...........................4-6 Nisan
mrs.m............................... 6 Nisan
Elifim ............................... 6 Nisan
ecce ................................. 8 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
tweety8378...................10 Nisan
pirenses ...................... 12 Nisan
gülyüzlü........................12 Nisan
lara...............................15 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434.............................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri