selzeh cnm bende fena uyku bastiriyor cok idrara cikiyorum ve gögüs uclerimda arada bir sizlama oluyor ama yinede ümitlenmiyorum rgal bekliyorum yani sonra olupta üzülmüyüm diye onuda bekliyorum
ya canım bende öle aman aman belırtı olmadı benım en önemlı yasadıgım sey reglıme 2-3 gün kala lekelerım gelırdı hep onlar gelmedı bel agrısı yasadım reglıme 3 gün kala baya çok ve reglıme 2 gün kala kasık agrısı çektım baya baya canım
canım benım dıkkat edıyorum ama yapacagımız bişi yok dedı doktorum konustuk yasadıkların normal geçıcek dıyo ama ne zaman ben bılmıyorum ınanasım bıle gelmıyo geçıcegıne çok zorlanıyorum çalışırken
allah tamamini erdirsin insallah lütfen stresten sakin oldukca temponu yüksek tut cnm bebeginde hisseder bunu bak 4 yasinda kizim var hamileyken cok aglardim kizim dogdu 4 ay boyunca hickira hickira agladi bebislerimizide düsünmemiz gerek demi bacim
canım benim inşallah doktorun seni üzecek birşey demez...sen birde çok içerli birisisin sanırım inşallah bi sorun çıkmaz rapor alma gibi bi durumun yokmu yada yıllık izin gibi çok zorlanıyorsan izin al bence
sorma çok hassas bırıyımdır ben normaldede çok duygusaldım sımdı daha berbatım zaten doktorda ne derse dıcek artık napayım ya bırdaha gıtmem olur bıter
ya canım bende öle aman aman belırtı olmadı benım en önemlı yasadıgım sey reglıme 2-3 gün kala lekelerım gelırdı hep onlar gelmedı bel agrısı yasadım reglıme 3 gün kala baya çok ve reglıme 2 gün kala kasık agrısı çektım baya baya canım
aynen cnm fenada bel agrim var kasiklarimada vuruyor bendende lekeler gelirdi normelde 1 gün ve 2 gün kalmasina yakin sükür gelmedi aman neyse ümitlenmiycem sonra olurum üzüln ben oluyorum 🙁((((insallah olmam rgal yaaa dua et bacim
allah tamamini erdirsin insallah lütfen stresten sakin oldukca temponu yüksek tut cnm bebeginde hisseder bunu bak 4 yasinda kizim var hamileyken cok aglardim kizim dogdu 4 ay boyunca hickira hickira agladi bebislerimizide düsünmemiz gerek demi bacim
selzeh cnm bende fena uyku bastiriyor cok idrara cikiyorum ve gögüs uclerimda arada bir sizlama oluyor ama yinede ümitlenmiyorum rgal bekliyorum yani sonra olupta üzülmüyüm diye onuda bekliyorum
canım benım dıkkat edıyorum ama yapacagımız bişi yok dedı doktorum konustuk yasadıkların normal geçıcek dıyo ama ne zaman ben bılmıyorum ınanasım bıle gelmıyo geçıcegıne çok zorlanıyorum çalışırken amın canım ınsallah 11. haftamdayım canım
iyiyim tatlım sen iyi ol lütfen dikkat et bebişede kendinede gerekirse izin al dr git rabbim korusun bebeişini
yaa sorma bacım dün çok kötü oldum saat kaça kadar oturdum ağladım saatlerce ama bugün daha iyim sensiz sohbet ettik yaaaaa
gül melek...........................4-6 Nisan mrs.m............................... 6 Nisan Elifim ............................... 6 Nisan ecce ................................. 8 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
tweety8378...................10 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan gülyüzlü........................12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan sevilay76........................1Mayıs duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)