cok haklisin anlamiyorum ben böyle insanlari...... cocuk istemiyorsan korun kardesim, dagda yasamiyosun ya, hem yapiyosun hemde nasil kiyiyosun o cocuga.... üzüldüm bak simdi ya
bacım bende aynen dün öyledim bütün gün morelim bozuktu bide neden morelim bozuk diye morelim bozuluyodu ooooooooooooooooooo çok şükür bugün iyiyim havalardan sanırım .... canım benim canının içindeki canı düşün onun üzülmesini istemezsin değilmi kıyamam sana morelini yüksek tutmaya çalış kuşum..... doktor işini ne yaptın konuşabildinmi
ya canım iş yapamıyorum halsızlıkten işe zor gelıyorum okadar zoralnıyorumkı anlatamam sana Allah ım yardım etsın daha doktorla konusmadım gıdınce konusucam ınsallah
cok haklisin anlamiyorum ben böyle insanlari...... cocuk istemiyorsan korun kardesim, dagda yasamiyosun ya, hem yapiyosun hemde nasil kiyiyosun o cocuga.... üzüldüm bak simdi ya
gül melek...........................4-6 Nisan mrs.m............................... 6 Nisan Elifim ............................... 6 Nisan ecce ................................. 8 Nisan
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
tweety8378...................10 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan gülyüzlü........................12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ..................... 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan dentnurse......................23 Nisan aslıgökçe ...................... 27 Nisan daffodil..........................29 Nisan izgil85 .......................... 30 Nisan sevilay76........................1Mayıs duygum_06.................... 5 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI
Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
ben stuttgarttayim cnm aramizda 4 saat fln var 😀 ama benim teyzem krefeld´de size yakin yani kimbilir bulusuruz belki neden olmasin kölnden geciyorum zaten 😀