Bilgemelek Aktif Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.292 gülyüzlü' Alıntı: kizlar beni umursamiyorsunuz neden acaba bakalim hee yeniyim diyemi 😀 Genişletmek için tıkla ... aşkolsun canım sohbet ediyoruz ama msn gibi değil burası maalesef, anında gitmiyo cevaplar.
gülyüzlü' Alıntı: kizlar beni umursamiyorsunuz neden acaba bakalim hee yeniyim diyemi 😀 Genişletmek için tıkla ... aşkolsun canım sohbet ediyoruz ama msn gibi değil burası maalesef, anında gitmiyo cevaplar.
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.293 desen msj geldi ama sorun onu acamiyorum cnm yoksa inanki cok zorlaniyorum suan kafamda allak bullak oldu baya
desen msj geldi ama sorun onu acamiyorum cnm yoksa inanki cok zorlaniyorum suan kafamda allak bullak oldu baya
daffodil Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.295 bugün okulda tam mesai yaptım ondan 🙂 toplantım falan vardı.eve 5 de geldim.çok yoğun bir gündü....
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.296 dentnurse' Alıntı: gülyüzlü hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hb cnm saol
Mavişim Hamiş Melek 7 Nisan 2010 #45.297 bende dr gittim bu gün sorun yok dedi bana değiştirdim dr sonunda
Bilgemelek Aktif Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.298 gülyüzlü' Alıntı: desen msj geldi ama sorun onu acamiyorum cnm yoksa inanki cok zorlaniyorum suan kafamda allak bullak oldu baya Genişletmek için tıkla ... canım o kutuda yazar , yazanları dikkatli oku, mesela yeni pencerede açmak isterseniz filan yazıyor ona göre işlem yap canım , yada kendi profilini yeni sekmede yada yeni sayfada açıp oradan bildirimlerim kısımına girerekde okuyabilirsin
gülyüzlü' Alıntı: desen msj geldi ama sorun onu acamiyorum cnm yoksa inanki cok zorlaniyorum suan kafamda allak bullak oldu baya Genişletmek için tıkla ... canım o kutuda yazar , yazanları dikkatli oku, mesela yeni pencerede açmak isterseniz filan yazıyor ona göre işlem yap canım , yada kendi profilini yeni sekmede yada yeni sayfada açıp oradan bildirimlerim kısımına girerekde okuyabilirsin
daffodil Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.299 dentnurse' Alıntı: bende dr gittim bu gün sorun yok dedi bana değiştirdim dr sonunda Genişletmek için tıkla ... hadi gözün aydın canım..çooookkk sevindimmmm....
dentnurse' Alıntı: bende dr gittim bu gün sorun yok dedi bana değiştirdim dr sonunda Genişletmek için tıkla ... hadi gözün aydın canım..çooookkk sevindimmmm....
Bilgemelek Aktif Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.300 daffodil' Alıntı: bugün okulda tam mesai yaptım ondan 🙂 toplantım falan vardı.eve 5 de geldim.çok yoğun bir gündü.... Genişletmek için tıkla ... hangi bölgedesin sen canım , ne öğretmenisin?
daffodil' Alıntı: bugün okulda tam mesai yaptım ondan 🙂 toplantım falan vardı.eve 5 de geldim.çok yoğun bir gündü.... Genişletmek için tıkla ... hangi bölgedesin sen canım , ne öğretmenisin?