daffodil Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.282 dentnurse' Alıntı: selam kızlar Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar dentnurse.nasılsın?
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.283 daffodil sende hg ozaman cnm nede sorunlarimiz ayni herkes ondan rahatlikla alisabilir 🙂 buraya
daffodil Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.286 iyiyim canım..çook yorgunum aslında..bugün çook uzun bir gündü işte..sen naptın?evlilik yıl dönümün nasıl geçti?
iyiyim canım..çook yorgunum aslında..bugün çook uzun bir gündü işte..sen naptın?evlilik yıl dönümün nasıl geçti?
daffodil Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.287 gülyüzlü' Alıntı: daffodil sende hg ozaman cnm nede sorunlarimiz ayni herkes ondan rahatlikla alisabilir 🙂 buraya Genişletmek için tıkla ... aslında haklısın canım ya..
gülyüzlü' Alıntı: daffodil sende hg ozaman cnm nede sorunlarimiz ayni herkes ondan rahatlikla alisabilir 🙂 buraya Genişletmek için tıkla ... aslında haklısın canım ya..
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.288 kizlar beni umursamiyorsunuz neden acaba bakalim hee yeniyim diyemi 😀
Bilgemelek Aktif Üye Üye 7 Nisan 2010 #45.289 gülyüzlü' Alıntı: hb cnm saolasin ama ben pek bilmiyorum buraya alismam gerek ögrenmemde gerek Genişletmek için tıkla ... yazdım canım sana özelden ama bak ben yazana kadar alışmışsın sen 🙂 daffodil' Alıntı: merhaba gül yüzlü.desen dileğiim Genişletmek için tıkla ... merhaba canım daffodil' Alıntı: geçmiş olsun desen umarım daha iyisindir.. Genişletmek için tıkla ... sağoll daha iyiyim canım,sen nasılsın? dentnurse' Alıntı: desen sen nasılsın bebek Genişletmek için tıkla ... daha iyiyim canım sağol, sen nasılsın?
gülyüzlü' Alıntı: hb cnm saolasin ama ben pek bilmiyorum buraya alismam gerek ögrenmemde gerek Genişletmek için tıkla ... yazdım canım sana özelden ama bak ben yazana kadar alışmışsın sen 🙂 daffodil' Alıntı: merhaba gül yüzlü.desen dileğiim Genişletmek için tıkla ... merhaba canım daffodil' Alıntı: geçmiş olsun desen umarım daha iyisindir.. Genişletmek için tıkla ... sağoll daha iyiyim canım,sen nasılsın? dentnurse' Alıntı: desen sen nasılsın bebek Genişletmek için tıkla ... daha iyiyim canım sağol, sen nasılsın?
Mavişim Hamiş Melek 7 Nisan 2010 #45.290 daffodil' Alıntı: iyiyim canım..çook yorgunum aslında..bugün çook uzun bir gündü işte..sen naptın?evlilik yıl dönümün nasıl geçti? Genişletmek için tıkla ... güzeldi canım sen neden yorgunsun neyin var canım
daffodil' Alıntı: iyiyim canım..çook yorgunum aslında..bugün çook uzun bir gündü işte..sen naptın?evlilik yıl dönümün nasıl geçti? Genişletmek için tıkla ... güzeldi canım sen neden yorgunsun neyin var canım