Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

söylediklerinle alaklı sadece dua edebilirim canım sana, hiç bilgi sahibi değilim, Allah yardımcın olsun inş.

aslında tatlım bende öyle biliyorum kendini bebeğe hazırlamış oluyo rahim duvarı kalınlaştıkçaa.ama ne bilimmm doktor çok fazla kalınlaşmış dedi gebelik yoksa başka bi sorun olaiblirmi diye soruncada hormonlardan olaiblir dedi.inş yoktur öyle bişi.ne kadar zormuşş laracımmm yaa beklemekk 10.ayda bitti bir yıla yaklaştım hayılrısıyla gelir inşş çok beklemedenn.aslında insan sağlıklı olduktan sonra geirisi gelirde işte hormonlar faalan neyse Rabbim dermansız dert vermesinn inş bakalım ne olcak bi regl olayımda takbe başliim adet söktürücü almak istemiyorum daha 34.günüm belki bir iki güne olurum inşşşşşşşşşşşşşş.sen nasılsın cnm yaa ameliyat falan okuyodum yazılarınıda tatlım istersen başka doktorda git tek yerle kalma türkiyeye gelme fırsatında olsa keşke burda bakardınn bide

söylediklerinle alaklı sadece dua edebilirim canım sana, hiç bilgi sahibi değilim, Allah yardımcın olsun inş.
Allah razı olsun cnm.saolllasın.sende rahim filmi çektirmişsin ohh çok şkür kurtuldun sonunda cnm istanbulda çektirdiysen nerde olduğunu öğrenebilirmiyim çekindiğin yerin tavsiye edermsiin yaniii bende yaza düşünüorum artık olmazsa ama inşş gerek kalmaz inş seninde meleğin filimden sonra gelir hemen cnm

saol canım çokkk çok teşekkür ederim, zeytinburnunda semihaşakir doğumevinde çektirdim ben...