[sıze=3]saolun kızlar , valla kişiden kişiye değiştiğine çok eminim ayşegülcüm, benden önce çekilen kişinin çok canı yandı, ama benim yanmadı, çok dua ettim korktuğum için, 1:30 da çekilecekti, saat 11 gibi 1 ağrı kesici bi kas gevşetici aldım, saat 1 gibi tekrar aldım belki onun faydası olmuştur. [/sıze]
kesinlikle kas gevşetici al, ve acıyacak diye düşünme, normal muayene gibi düşün hayatım, sonuçta o aleti içeri sokarken hep kasmıyomuyuz kendimizi, alışığız biz alışıkkkkk, bişi olmuyo, hem buna dayanamazsak nası doğururuz biz 😀 dimi ama şimdiden acılara dayanıklı olalım...
DESEN
çok geçmiş olsun canım sıkı bir allerjik reaksiyonun var..kortizon alıyosun di mi..vermişlerdir gerçi..dikkat et bebek yapıcam diye ilaçlarını almaktan vazgeçme..bir sonraki ay denersin önce sen sağlıklı olacaksın ki bebek gelebilsin tatlım..sana seksen kere yazdım ama sitede sorun var gitmiyo mesaj tatlım pressed için sormuşsun..
preseed sadece vaginal kuruluğa ya da vagina asitesinde spermler için sorun olacak önemsiz bir değişikik varsa işe yarar..onun dışında atıyorum yumurtlama sorunu yumurta geliştirme sorunu ya da rahim inceliği v.s gibi tıbbi sorunlar varsa işe yaramaz tatlım..
[sıze=3]kesinlikle kas gevşetici al, ve acıyacak diye düşünme, normal muayene gibi düşün hayatım, sonuçta o aleti içeri sokarken hep kasmıyomuyuz kendimizi, alışığız biz alışıkkkkk, bişi olmuyo, hem buna dayanamazsak nası doğururuz biz :d dimi ama şimdiden acılara dayanıklı olalım...[/sıze]
evet bitanem çok haklısın biraz dayanıklı olmak lazım yoksa nasıl doğurucaz inş o günleride görürüz sağlıklı bebişlerimiz olur çok saol bilgilerin için kas gevşetici eczaneden alabiliyomusun ya ben bilmiyorm hiç
desen
çok geçmiş olsun canım sıkı bir allerjik reaksiyonun var..kortizon alıyosun di mi..vermişlerdir gerçi..dikkat et bebek yapıcam diye ilaçlarını almaktan vazgeçme..bir sonraki ay denersin önce sen sağlıklı olacaksın ki bebek gelebilsin tatlım..sana seksen kere yazdım ama sitede sorun var gitmiyo mesaj tatlım pressed için sormuşsun..
Preseed sadece vaginal kuruluğa ya da vagina asitesinde spermler için sorun olacak önemsiz bir değişikik varsa işe yarar..onun dışında atıyorum yumurtlama sorunu yumurta geliştirme sorunu ya da rahim inceliği v.s gibi tıbbi sorunlar varsa işe yaramaz tatlım..