Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

heyooooooooooooo rahim filmini en sonunda çektirdim kızlarrrrrr.........

boşuna sabaha kadar uykusuz kalmışım, acımadı canım. pazartesi dr a göstericem sonuçlarımı....

ohhhhhh BEEEEEEEEEEEEE GÜZELİM DELİ OLDUMSENİ BEKLERKEN DUA ETMEKTEN DİLİM TÜYLENDİ ÇOK ÇOK ŞÜKÜR İNŞ SONU8CUNDA GÜZEL ÇIKAR BİTANEM BENİM SENİ ÖPMEK İSTİYORUMMM

YA ACIMIYO DİYMİ BANA DUA ET NEOLUR YAAA

kızlarrr burası çok karışık yazamıyorum
zılgıtı yedik çalışmıyoruz diye
[ı]şehnazım[/ı] benimde dualarımdasınnn
şu preseed için beni ikna edin ne olur,kullananlar özelden bana yazsın anlatsın çok kararsızım çokkk
kaşıntılarım tam geçmedi maaleseffff , bide soluk borumda ve yemek borumda ödem oluştu,göğsüm daralıyorrrrr

bitanem benim yaa kıyamam neoldu benim güzelime böyle felak nas sürelerini oku nazara geldin galiba inş herşey yolunda gider artık

bılmıyorum canım huzursuzum ve mutsuzum bılmıyorum hersey ters gıdıyooo anlamıyorum cok sansızım ben hıcbısey ıstedgıım yada bekledıgım gıbı olmuyo tek sansım esım allaha sukur...ama ne okuldan yana ne ısten yana sansım gulmedı bunlara can sıkıyorum huzursuzum ısten cıkmayı dusunuyorum mantıgım ve kalbım çelısıyooo oyle yanı...bellı olmaz canım regl olmama ıhtımalın olma ıhtımalın kadar bılıyosun ınsallah gelmez tatlım

güzelim benim kurban olurumm ben sana yaaaa aynen böyle sürekli kendimi şansiz hissediyorum nasıl bir üzüntü bu böyle mahvetti hayatım alt üst oldu iyice mutsuz yaşamaya alışmadan bişeyler yapmamız lazım lütfen üzme kendini mutlu olmaya çalş

saolun kızlar , valla kişiden kişiye değiştiğine çok eminim ayşegülcüm, benden önce çekilen kişinin çok canı yandı, ama benim yanmadı, çok dua ettim korktuğum için, 1:30 da çekilecekti, saat 11 gibi 1 ağrı kesici bi kas gevşetici aldım, saat 1 gibi tekrar aldım belki onun faydası olmuştur.

Geri