Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım neoluyo boyle sıkıntılar ust uste gelıyoooo can sıkıntısı hepsının nedenı ınan...daraltma kendını canım benımm

neden iyi olmaya çalışıyorsun noldu canım benim

regl belirtilerim var canım yaaa.... amiiiinnnn canım
bılmıyorum canım huzursuzum ve mutsuzum bılmıyorum hersey ters gıdıyooo anlamıyorum cok sansızım ben hıcbısey ıstedgıım yada bekledıgım gıbı olmuyo tek sansım esım allaha sukur...ama ne okuldan yana ne ısten yana sansım gulmedı bunlara can sıkıyorum huzursuzum ısten cıkmayı dusunuyorum mantıgım ve kalbım çelısıyooo oyle yanı...bellı olmaz canım regl olmama ıhtımalın olma ıhtımalın kadar bılıyosun ınsallah gelmez tatlım

Geçmiş olsun canıım

canim benim yarin saat 4 te... burdaki herkez senin icin dua edecek...

Senin kide benimkide inşalllah gelmez

insallahhhhhh ama kizlar siz yani sen ve mrs.m test yapsaniz cikar heee... catlatmayin bizi daha fazla kizzzz... hem mrs m. hamilelik belirtileri adet belirtilerinede benziyebilir... yani hamislik belirtisi dir belki....

canımmmm allah kolaylık versin işlerinde....

ay kıyamam yaaaaa sana kesin nazar değdiiiiiii... kaşıntıların geçmeden pre-seed kullanma. zararı olmaz ama iyice iyileş bence canım. allah şifanı versin canımmmm

bence kullan bacım hatta ben dün baktım gittigidiyora sonra foruma girdim sen karasızım yazmıştın dediğin doğru kredi kartı değilde havele olsa tam süper olacak nette 79 tldi ama eczanede kaç bilmiyorum
ama kullanıp kullanmama konusunda bence denersen kaybedecek birşeyin yok hatta büyük ihtimalle kazanacak birçok şeyin olur canım
bu arada ilk defa gitti gidiyorda dün gördün erkekler içinde test varmış 20milyon sperme göre ayarlı rengi ne kadar koyu çıkarsa o kadar kaliteli sperm demekmiş ilk defa orda okudum fiyatı77di galiba

heyooooooooooooo rahim filmini en sonunda çektirdim kızlarrrrrr.........

boşuna sabaha kadar uykusuz kalmışım, acımadı canım. pazartesi dr a göstericem sonuçlarımı....