selzehcil pre-seed i ilk kez akşam kullandım ve gerçektenh kendimde kuruluk olduğunu anladım, heşey ok farklı idi, inşallah iyi gelecek... Sen nasılsın canım
heeeee bacım en iyisi olmuyo böle forumdan kuru kuru depresyon....şöleeeeeeeeee açık havada dere kenarında çamların altında ıspanaklı börek mercimek köftesi kurabiye üzümlü kek eşliğinde olacakki depresyonun bi anlamı olsun dimi ama ....
yok anam yok bu insanlar bizi .......neyse bak şimdi açılıyo yine bayramlık ağzım heeeeeeeee
selzehcil pre-seed i ilk kez akşam kullandım ve gerçektenh kendimde kuruluk olduğunu anladım, heşey ok farklı idi, inşallah iyi gelecek... Sen nasılsın canım
selam kızlar..
şimdi doktordan geliyorum..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
aaahhh bacım ahhhhhh gülelim boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr nolcak bu işin sonu bilmem(kendimi idamlık mahkumlar gibi hissediyorum yada kurbanlık koyunlar gibi yadaaaa marulsuz mercimek köftesi gibi yok yok en iyisi ben kendimi benzinsiz araba gibi hissediyorum yoksa ben kendimi havuçsuz tavşan gibimi hissediyoruum ayyy bacım ben kendimi nasıl hissettiğimi bile bilemiyorum bak şimdi başlıcam yine burası neresi? ben kimim? siz kimsiniz? annem nerde? demeye
selam kızlar..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
selam kızlar..
canım ben gıttıgıdıyordan almıstım ama yurtdısındanda getırten var ben yurtdısından almaya cesarte edemedım ne olur ne olmaz dıye gıttıgıdıyordan aldım zaten gıttıgıdıyorada yurtdısından gelıyo aynısı nasılsa sadece bıraz daha pahalı