Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım,iyi çok şükür.

ya bu siteye girişte ve yazmakta çok zorlanıyorum
sizdede varmı sorun? çok bekletiyor

ya ben çok zor bağlanıyorum sizde durum nedir ya? sinir oldumm

aynı canım yaaa yine sorun var malesef

iyilk güzelim regl olmayı bekliyorum 2 3 günüm kalmış
şu rahim filmini bir çektirisem hayırlısıyla daha iyi olucam sanırım

sen nasılısn bakalım

allah yardımcın olsun canımmm, hiç stres yapma gerçekten çok zor değil.... bebiş için değmez mi hiççççç 🙂

ben de iyiyim canım, misafirlerim vardı ondan bugün gelemedim. reglim gelmedi bu arada ama heran gelecek gibi

kızlar alıntı yapamıyorum;
mrs.m canım nasılsın , gelmemiş kırmızılar ,gelmez inşaallah, dilerim Rabbimden inşaallah hamişsindir canımmmmm
Ayşemgülüm canım sağolasın , sıkıntılarım dışa vurdu , bu kurdeşen fena birşeymiş gerçektenn

şeker ilacını kim soruyordu ,sayfalarda okunmuyor,benim kullandığım ilaç o glukophage...

dileğimm kızma bana bak ağlarım yaaaaaaaaa

pre seed alıyordum siteden ilerledim ilerlediiimm , ama vazgeçtim yine ya güvenemiyorum internetten yapılan alışverişe, havale olsa tamam da kredi kartı ile güvenemiyorum işte.Bu arada 7 kilo verdim bennnn 🙂
dün gittim diyetisyene , kadın nasıl mutlu oldu anlatamam , her hastasını proje olarak görüyor sanırım

neyse geçmiş olsun misafir de iyi oluyo sevdiğin insanlar gelince
ohh gelmesind3 kırmızılkar bebiş geldsimn inş

bitanem aslında ben sonuçtan tedirginim değmezmi ben tüp bebeğe bile katlanmışım iğneden okadarda korkarım hemen kabul ettim halende pişman diğilim keşke yaptırmasaydım demiyorum allah dedirtmesin
yaa çok yoruyo bugün yazı yazmak burrda çok yavaş gidiyo yazılar offff

desencim canım inşallahhhhh gelmez 🙂 evet henüz gelmedi ama belirtileri var, sanırım yolda.

annenin sadece kontrolmüş, geçmiş olsun.

canımmmm o ne yaaaa yazılarını okudum, nasıl bunalmış benim arkadaşımmmm... lütfen rahatla canım bak daha iyileşmedin de. bu sefer allah korusun artar. haklısın bazen ben de senin gibi oluyorum ama noluyor sadece kendimize zarar veriyoruz. rabbim hayırlı zamanlarda versin bebişlerimizi inşallahhhhh....