bitanem benim kıyamam sana bende nerde hamile görsem içim kötü oluyo napalım sabretmekten başka çaremizmi varki allahım en yakın vede hayırlı zamanda versin meleğini inş canımın içi
burarda annenin bişeyi olmadığına sevindim
pre seed alıyordum siteden ilerledim ilerlediiimm , ama vazgeçtim yine ya güvenemiyorum internetten yapılan alışverişe, havale olsa tamam da kredi kartı ile güvenemiyorum işte.Bu arada 7 kilo verdim bennnn 🙂
dün gittim diyetisyene , kadın nasıl mutlu oldu anlatamam , her hastasını proje olarak görüyor sanırım
neyse geçmiş olsun misafir de iyi oluyo sevdiğin insanlar gelince
ohh gelmesind3 kırmızılkar bebiş geldsimn inş
bitanem aslında ben sonuçtan tedirginim değmezmi ben tüp bebeğe bile katlanmışım iğneden okadarda korkarım hemen kabul ettim halende pişman diğilim keşke yaptırmasaydım demiyorum allah dedirtmesin
yaa çok yoruyo bugün yazı yazmak burrda çok yavaş gidiyo yazılar offff
desencim canım inşallahhhhh gelmez 🙂 evet henüz gelmedi ama belirtileri var, sanırım yolda.
annenin sadece kontrolmüş, geçmiş olsun.
canımmmm o ne yaaaa yazılarını okudum, nasıl bunalmış benim arkadaşımmmm... lütfen rahatla canım bak daha iyileşmedin de. bu sefer allah korusun artar. haklısın bazen ben de senin gibi oluyorum ama noluyor sadece kendimize zarar veriyoruz. rabbim hayırlı zamanlarda versin bebişlerimizi inşallahhhhh....