Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İzgile katılıyorum tatlım. Bu seçenek bana maddi olarak daha uygun dersin.

güzel demıssın canımda bunu doktoruma nasıl ızah edeyım yanı hanı bırbırımıze bakacak yuzumuz olsun ılerıde ne olur ne olmaz dıye dıyorum hayat bu

bendede polikistik over var ve yaklaşık 3.5 yıldır glukofen kullanıyorum.1 sıkıntı yaşamadım.aksine faydsınıda gördüm.glukofen şeker ilacı gibi görünsede pko olanlarda yumurtlamaya yardımcı.bende pko dan dolayı adet düzensizliği vardı,düzene sokmaya yardımcı oldu.
SELZEH,yine senin kararın ama özel hastanedeki daha uygun.özel hastanedekiler daha itinalıda davranıyor.

yuuuhh yani gercekten deee... ben senin yerinde olsam o adetini bile bekleyen yani takip edeni öyle bir terslerim kiiiii... felegini sasirir... bosver kiz, onlar yüzünden moralini bozma... lafini yapistirrr
insan terslemeyide hiç beceremem bacım ama böyle giderse onuda öğreneceğim sanırım zaten artık başa çıkamıyorum çareyi mümkün oldukça az görüşmekte buldum
buraya yabancıyım görüştüğüm birkaç insan var anlamadım gitti canım yaaaa insanlarla birazcık samimi olaya gelmiyor

özel hastaneler bence daha rahat ve iyi en azından doktorunla birebir soru cevap şeklinde konuşabiliyorsun ssk da soru sor valla doktor azarlıyor

Bizim etrafımızdakiler yaşları var, bu kadar da zaman geçti kesin sorun var deyip bize sormuyorlar heralde😛iha:

canım benim doktor karşına geçip bu kadar zamandır devamlı hastasına 3000 demeye çekinmiyorsa sende ona demeye çekinme
herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama kimse bizim gibi düşünceli değil boşver tatlım takma kafana şartlar belli durum belli

hastanede ne yapıcaktın canım hayırdır inş
Ameliyat olacaktim canim.Rahim icine,karinin icine ve tüplerin gecerliligine bakilacakti.Benim doktorum olacak kadin yanlis zamanda göndermis beni malesef hastaneye.Neyseki orada fark ettiler ve eve gönderdiler.Bir daha adet olunca ara ve yeni randevunu al dediler.Ameliyatla ilgili bütün bilgilendirici kagitlari alip geldim eve.Ama neredeyse vaz gececem ameliyattan.Riskleri okuyunca bayagi korktum.Sen ne yaptin canim?