Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çoook çektirdi canım valla , nettede sorun vardı kaç gündür yazamadım , acilde yattım , sabahlara kadar kaşındım , şimdi kortizona devam ediyorum bakalım azaldı epeyce...

merhaba cevap çook geç oldu ama belki tekrar uğrar okursun ; ben kullanıyorum o ilaçtan , şeker hastaları için metformin içeren ilaç ben glukophage kullanıyorum , yumurta kalitesine etki ediyor bu ilaçla hamile kalan çok ben5 aydır kullanıyorum ama henüz bebiş gelmedi 🙂

bu arada bana perşembe aşılama yapılıyo..

canımmm , inşaallah tutacak , bebeişini gelecek bu ay ,çok özledim seni yaaa.

ya bi türlü gelemedimki , bu kaşıntılar kabarcıklar mahvetti beni evden çıkmıyorum kaç gündür.

delüüüüüüüü 😛iha:😛iha:😛iha:

iyiyim bende cnm bebişte iyi çok şükür keseyi gördük içim rahatladı

ooo süper tatlım , hadi hayırlısı ...

teşekkür ederim canım daha önce konuşmuştuk.ben de unuturum önemli değil.artık takmıyorum.ben ve bebişim önemli benim için

hiiiiçç takma sen onları canım , boşver yaaa, bebişin önemli artık onlar sevinse ne oluuur sevinmese ne olur.

aaayyyy oku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınız yahuuuuu , yetişemedim valla...

selam kızlarrrr nasılsınız?

selam fistigim benim... iyiyiz tatliskom... ya sen???

kafama takılan birde bu rahim duvarının kalınlaşması bi adetten önce kalınlaşırmış birde gebelik olduğunda Allahım inş.meleğim gelmiştir 🙁

insallah canim benim...

izgilcim arkadaşının sat kaç biliyor musun.benim 24 şubat.ona göre 5+6 haftalık olması lazım benim.ama geç döllenme olmuş olabilir diyorum.cuma dr gidecem ben de görebilecek miyim acaba.

insallah görürsün tatlim... dua ederiz senin ve mercimegin icin 🙂

bilmiyorum doktorunu öyle methediyorsun ama... bence bir doktor hastasinin sorularina cevap vermesse... ve düzgünce derdini dinlemesse iyi bir doktor sayilmaz... ben simdi ye kadar cok doktor sirf bu yüzden degistirdim... bizi proffessör saniyorlar... sordugunda kiziyorlarr... bu ne demek yaaa... ama sen memnunsan... insallah gercekten iyi gelir sana

Insallah canim faydasini görürsün tatlim...

canim benim gecmis olsun... biraz iyi olduguna sevindim...