Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kısssslarrrrrrr arkadaşımla konuştum şimdi keseyi görmüş nasıl heyecanlı bir görseniz.....canım benim yaaaa....
ama arada hafif kanamaları olduğu için rapor yazmış doktor düşük tehlikende olabilir demiş dua edelimde hiçbir sorun yaşamasın....

izgilcim arkadaşının sat kaç biliyor musun.benim 24 şubat.ona göre 5+6 haftalık olması lazım benim.ama geç döllenme olmuş olabilir diyorum.cuma dr gidecem ben de görebilecek miyim acaba.

3,5 yılı geçti canım evliliğim.2009 sonundan beri bebek çalışmalarına başladık.şöyle anlatayım ; kasım-aralık gibi özel bi hast.de muayene oldum ordaki dr.enfeksiyon olduğunu ve hamileliğe engel olduğunu söyledi 2 kutu fitil verdi yinede geçmemiş enfeksiyon sonra o ilgisiz geldi ssk nın bir dr.na başladım tavsiye üzerine bu erkek dr.du ama çok memnun kaldım çok ilgili ve bütün gerekli testleri yaptırıyor.ilk şubatta başladım bu dr.a enfeksiyonun gebeliğe olmadığını söylediğinde çok şaşırmıştım sonra şubatta kalamadım 12 martta regl oldum.Martta tekrar yumurta takibi yaptı reglmin 13.günü progesteron tahlili istedi değerim 1,97 çıktı iyi dedi sonra reglmin 19.günü tekrar muayeneye çağırdı bu kez rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi (sanırım gebelikten şüphelendi) progesteron tahlili istedi tekrar bu kez değerim 20.46 çıktı dün arayıp sonucumu sorduğumda adetimin geçmesini beklememi 1 hafta geçtikten sonra gelmemi söyledi ama eğer adetim gelirsede 1.günü gelmemi söyledi ay kızlar bilmiyorum yaaa benim hikayem böyle sizce varmıdır acaba gebelik yaaa 🙁

canım dr den memnunsan ona güven bence.ben de ilk dr yüzünden vakit kaybettim boşa strese girdim.iltihap vardı bende bi çoğumuzda olur zaten

izgilcim arkadaşının sat kaç biliyor musun.benim 24 şubat.ona göre 5+6 haftalık olması lazım benim.ama geç döllenme olmuş olabilir diyorum.cuma dr gidecem ben de görebilecek miyim acaba.
canım benim arkadaşımın son regl tarihi 2 mart....onunki erken döllenme sanırım..
reglisine bir hafta kala hafif kanamaları başladı ama biz hapları bıraktığı için diye düşünmüştük meğer mercimek anneciğine tutunmaya başlamış inşallah bir sorun yaşamaz........

canım dr den memnunsan ona güven bence.ben de ilk dr yüzünden vakit kaybettim boşa strese girdim.iltihap vardı bende bi çoğumuzda olur zaten

Dr.ma çok güveniyorum çok ilgili ama gereksiz soru sorulmasına çok kızıyor birde çok fazla açıklama yapmıyor bana rahim duvarında kalınlaşma olmuş dedi ama ben nerden bilcem ne demek olduğunu sandım ki kötü bişey 😛iha: hiç bişey söylemedi sonrada hormonlarında yükselme bekliyoruz demişti.Dünde istediğimiz gibi değerin güzel dedi.Adetimin geçmesini beklicekmişim hemde bir haftaaa ohooo okadar bekleyebilsem birde 😛iha:

Geri