Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kafama takılan birde bu rahim duvarının kalınlaşması bi adetten önce kalınlaşırmış birde gebelik olduğunda Allahım inş.meleğim gelmiştir 🙁

izgilcim arkadaşının sat kaç biliyor musun.benim 24 şubat.ona göre 5+6 haftalık olması lazım benim.ama geç döllenme olmuş olabilir diyorum.cuma dr gidecem ben de görebilecek miyim acaba.

canım dr den memnunsan ona güven bence.ben de ilk dr yüzünden vakit kaybettim boşa strese girdim.iltihap vardı bende bi çoğumuzda olur zaten

izgilcim arkadaşının sat kaç biliyor musun.benim 24 şubat.ona göre 5+6 haftalık olması lazım benim.ama geç döllenme olmuş olabilir diyorum.cuma dr gidecem ben de görebilecek miyim acaba.
canım benim arkadaşımın son regl tarihi 2 mart....onunki erken döllenme sanırım..
reglisine bir hafta kala hafif kanamaları başladı ama biz hapları bıraktığı için diye düşünmüştük meğer mercimek anneciğine tutunmaya başlamış inşallah bir sorun yaşamaz........

canım dr den memnunsan ona güven bence.ben de ilk dr yüzünden vakit kaybettim boşa strese girdim.iltihap vardı bende bi çoğumuzda olur zaten

Dr.ma çok güveniyorum çok ilgili ama gereksiz soru sorulmasına çok kızıyor birde çok fazla açıklama yapmıyor bana rahim duvarında kalınlaşma olmuş dedi ama ben nerden bilcem ne demek olduğunu sandım ki kötü bişey 😛iha: hiç bişey söylemedi sonrada hormonlarında yükselme bekliyoruz demişti.Dünde istediğimiz gibi değerin güzel dedi.Adetimin geçmesini beklicekmişim hemde bir haftaaa ohooo okadar bekleyebilsem birde 😛iha: