çok korkulacak birşey yok abartıldığı gibi birşşey katiyyen değil..nette okuyup okuyup gitmiştim sonra alakası olmadığını boşuna kendimi yıprattığımı gördüm..herkes herşeyi başka yaşıyor olumlu düşüncelerle git..
çok korkulacak birşey yok abartıldığı gibi birşşey katiyyen değil..nette okuyup okuyup gitmiştim sonra alakası olmadığını boşuna kendimi yıprattığımı gördüm..herkes herşeyi başka yaşıyor olumlu düşüncelerle git..
saol canım öyle yapmaya çalışacağım, kolposkopidede benden önce yapılan bayan korkuttu beni kendimi kasa kasa b, hal oldum oysa hiç bişi hissetmedim, buda öyle olur umarım....
ayşegül hsg çektikten sonra çekene kadar çektiğim sıkıntıya değmezmiş diyeceksin inan.tabii ki laylaylom olmuyor ama korkmaya sıkıntı yapmaya hiç değmiyor 5 dk da bitiyor.be çok işe yarıyor.ben hsg çektim bu ay ve bu ay hamiş kaldım.değmez mi sence
ıyıyım canım ısteyım halaaaa sabah pek konusamadık bı gırdım bı cıkmak zorunda kaldım derken aksam daha hos oluyo kızlar toplanıyooooo 5 cayı gıbı😛iha:aynı