Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi hayırlısı olsun, inş. tutarda "tam vazgeçmişken oldu" dersin, pes edeceğim demiştinya aklımdan çıkmıyor....
canım benim hayırlısı ise olur bakıcaz bakalım..birka aşılama üstüste yapılacak..birkaç ay boyunca..ama gerçekten herşey bir yaşta ya..insan hayatta yoruldukta böyle streslere direnci azalıyor..elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum tatlım..

selam tatlı cadım hoşgeldin konyalım:d mrs.m canım çilekde bişe beğenemedik ama dedğin konu önemli boya falan bizde dikkat ediyoruz bakalım ne olacak...şimdiden eşyalarını sığdıramıyorum hiçbiyere..hayılısıyla sende bu güzel duyguları tat inşallah

Hepınıze selam kızlar mrs.m
eysan
aysegulllllll
dılegımmmmmm
meryemmmm
sehnazzzz
cozyyyyyyy
lalezarrrrr
yasemınnnnn

selam bitanem napıyosun kıssssss

ayyyy bitanem ben bunuda dr sordum hiç bir yanıt alamıyorum düşük mü diğilmi bunu bilsem bana fikir verir iyi olanlarda vardır tabi ama inanki drlardan soğudum güvensizlik çok kötü bişi rabbime bıraktım yaa o herşeyin en iyisinni bilir
sen neler yapıyosun inş iyi sonuçlanır aşilaman bitanem

ooo herkes burda ne güzel, yns ysmn oradamısınnnnn🙂

kızzzz bize selam yokmu

DESENcim bu arada sana kocaman geçmiş olsun..çok sıkmışsın kendini be tatlım..lütfen dikkat et kendine..bana bi gelsen ben sana doktorumun bana öğrettiği gevşeme tekniklerinden öğreticem..rahatlatırsın kendini vakit buldukça..
MERYEM
seni tebrik ederim hayırlı olsun canım..herşey istediğin gibi sorunsuz gider inşallah..