Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

LÜTFEN OKUYUN!
arkadaşlar ben 2hafta önce doktora gittim ve 5-6 aydır korunmamamıza rağmen netice alamadığımızı söyledik,bizim ve ailemizin aşırı istekli olduğunu söyledik doktor hanım beni muayene etti ve foliküllerimin henüz büyümediğini söyledi reglim biteli yaklaşık 10 gün olmuştu ve benim ovülasyon takvimlerinden baktığım kadarıyla o an olgun bir folikülüm olmalıydı.
doktor bana folik asit ve bi ilaç verdi foliküllerimin büyümesini sağlamak için 1hafta sonra kontrole çağırdı gittiğimde rahmim regle hazırlık için duvarını örmüştü ve yumurtalıklarım görünmüyodu,doktor olgunlaşmış bir folikül varsa görünmez dedi 1hafta günaşırı ilişki tavsiye etti.
Eğer sonuç alamazsak reglin 3.günündde gidip hormon testi yaptırmamı istedi ve tabi bu arada verdiği ilaçlara devam edecekmişim.hormonel bisorun yoksa, ki buna dair hiçbir bulgu yok işi garantiye almak için yapılacak, önümüzdeki dönemde bu ilaç sayesinde hamile kalma şansım çok artacakmış.
arkadaşlar kullandığım ilaç aslında şeker hastalarının ilacıymış,bu ilaçlardan kullanan var mı içinizde?varsa lütfen cevap yazsın.araştırdığım kadarıyla herkes bu ilaçlarla en geç 3.ayda hamilelik garanti diyolar eğer sabit doktorlarınız varsa onların fikirlerinide sorup bana yazabilirmisiniz?
LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR!!

teşekkür ederim tatlı cadım.devlet hastanesindeki doktor farlutal verdi hamile falan değilsin dedi.almadım akşam özel hastanede baktım artmıştı.bilmeden kendi çocuğumun canına kıymış olacaktım belki de kullansaydım 🙁 perşembe günü doktoragitmeyi düşünüyorum.inşaallah sorun yoktur

teşekkür ederim tatlı cadım.devlet hastanesindeki doktor farlutal verdi hamile falan değilsin dedi.almadım akşam özel hastanede baktım artmıştı.bilmeden kendi çocuğumun canına kıymış olacaktım belki de kullansaydım 🙁 perşembe günü doktoragitmeyi düşünüyorum.inşaallah sorun yoktur

Maalesef devlet hastanesi dr ları çok ilgisiz
Güzel sonuçlar alırsın inşallah yeni dr undan

Geri