Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

o tarcın bal cörek otunu yaptım ama 1 aycık şimdi onuda devam etsem mi ki incir o hepsi birden agır gelmez mi 2 yada 3 doguruyormuşum😛iha:

yavrum bu dr eşimin arkadaşı dedim ya eşimde dr bana bişey söylemiyorlar eşime söylesede üzülürüm diye saklıyordur ben başka dr gidicem habersiz

saat 12 de 10 gün olucak benim calışmak bir işe yararmı bu günlerde yumurtlama olurmu

Normalde adet olacağın günden 14 gün geriye sayarsın canım yumurtlama günü için. Bazen erken yumurtlama olur o zaman adeti de erken olursun. Yani yumurtlamadan sonraki 14 gün eğer LH hormonunda sorun yoksa sabittir.10. gün de de yumurtlama olabilir. Benim genelde yumurtlama 12. günde oluyor adetim de 26. günde.Aşılamalarımda yumurtlama takibi yapıldığında o da aşağı yukarı aynı güne geliyordu. Bu ay ısı takibi de yaptım ovulasyon testi de kullandım onlarda da öyle çıktı

yavrum bu dr eşimin arkadaşı dedim ya eşimde dr bana bişey söylemiyorlar eşime söylesede üzülürüm diye saklıyordur ben başka dr gidicem habersiz

Anladım canım, hayırlısı olsun...Bir sorun varsa da üzülme bak bu forumlarda neler okudum ben bi sürü sorunu olan insan var çoluk çocuk sahibi olmuşlar. İnşallah hayırlısı ile bizim de sağlıklı çocuklarımız olur. Sonuçta sorun varsa bile çözümsüz olmadıkça aşılır her şey umarım. Moralimizi bozmayalım dua edelim isteyelim, umudumuzu kaybetmeyelim. Ah canım ah benim yaşadığım iniş çıkışları bir bilsen Ama ne yapalım Nur un dediği gibi bunlarda bizim sınavımız. Geç olsun güç olmasın sağlıklı olsunda...

bakşimdi arkadaşım 11.gün bakıyorum ben cok dikkat ettim o uzayan yumurta akına benzeyen sıvı yani yumurtlama döneminde oldugunu belli eden sıvı geldiğinde calışmalarım olmuş olmasımı gerekir o günden sonramı calışmak gerekir ya offf kusura bakma sağlıkcının sorduklarına bak ben mi yanlış yapıyorum eşimle paylaşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum vallahi allah razı olsun sizden kusura bakma yaaaa

Canım ne kusuru insan en bildiği konularda bile sorun kendi başına gelince acemileşiyor. bilse de doğrulatmak emin olmak istiyor. Akıntının en uzayabildiği gün yumurtlama günü sayılıyor. Garanti olsun diye önce başlanabilir çalışmalara. Akıntılardan başladıktan sonra koyulaşmadan önce yani

ozaman bende yumurtlama oluyor catlama olmuyor canım ben bunları 6 aydır takip ediyorum oluyor bu dönemde gün aşrı deniyorum yine olmuyor ben başka dr gideyim varsa sorun söyler zaten yumurtlama döneminde ateş kac olmalı

Canım ovulasyon testleri de aynı mantıkla çalışıyor. Bence yumurtlama için usg takip yaptırabilirsin. Yumurtlama olsa bile hiç nedensiz aylarca yıllarca bekleyenler var. Yumurtlama olup olmadığını anlamak için kanda hormon bakılıyor. Isı takibi herkese göre değişiyor canım bir grafiği var. Adetinin başladığı günden itibaren dijital derece ile takip etmen daha iyi olur. Önce düşük gidiyor. Yumurtlamadan sonra yükseliyor sonra adet olacaksan bir iki gün öce tekrar düşüyor. Bu grafiği netten bulabilirsin ben kopyalamaya çalıştım olmadı. Bazı kişilerde bu ısı değişiklikleri belirgin olmuyor. o yüzden garanti değil bi de enfeksiyon durumu varsa o da etkiliyor tabi canım

Son düzenleme: