ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay
Dilara açıkcası bana da dilegimmm ve tatlı cadım kısa sürede hamile kalacak gibi geliyor. Şu an yazarken bile öyle hissediyorum...
Hayır canım popo altına böylece bacaklarında yorulmuş olmuyor daha rahat hissediyorsun açıyı sağlayacak şekilde koyarsın...😛iha:[/QUOTE] hımmm anladım, saol...
ah canımmmm gerçekten miiiiii bak şimdi çok üzüldüm, istersen değiştiririm hemen söyle 🙁((( ben de onu görünce bayılmıştım hemen indirdim, evet yaaa maşallahhhhh.... inşallah allah bize de böyle tatlı, sağlıklı bebişler versin
canim benim ben o preseed i hic kullanmadim... burda duydum onu ben ilk ama hic duymadim... biliyorsun bende hamile kalma problemi yoktu... ben dört düsük yasamistim ya... o hamile kalmada problemi olanlar icin daha uygun tatlim... ben bu ay sadece yumurta büyüsün diye klomen kullandim (almanyadakini tabiii ismi farkli ama icerigi ayni) bide iste doktorda yumurta takibi yaptirdim... catladigini da doktor görmüstü... söylemisti bana.