Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim 21 nisan canımcım.... yaz bi kenara,🙂 listenin müzminlerindenim zaten :D:D😀

yazdim fistigim...

ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay

Dilara açıkcası bana da dilegimmm ve tatlı cadım kısa sürede hamile kalacak gibi geliyor. Şu an yazarken bile öyle hissediyorum...

insallah güzelimmm. ayni hisleri paylasiyoruz valla

Bu arada İzgilden haber yok nerelerde acaba????

he yaaa merak ettim valla onu bendee... yarin onun günü...

hay ağzınız bal yesin emi, innnşşaaallllaaaahhhhhhhh canlarım çok saolun....

sende sagol tatlimmm

19 nısan cıcım....

yazdim senide balimmmm... hadi insallah tutarrr ikinizindee....

herkese merhabaaaa

nasılsınız fıstıklar
senın avatrındakı resım varya canım onu ınternetten bulmustum ve ısyerınde bılgısayarın ekranına koymustum.... okadar hosuma gıtmıstı kı bebıs cıkarıp öpesım gelıodum baktıkca delı oluyodum o ay hamıle kaldım veee dusukte olunca ben gelmeden ekrandan cıkarmıslar resmı uzulmeyeyım dıyeeeeee gordukce aklıma gelıyo masallah cok guzel bı kız cocuguuu

hosgeldın canım,hemsommmm,ankaranın guluuuuuuuu:laugh:

hoşbulduk tatlım heheheeeee e yani öyle 🙂

Merhaba canım hoşgeldin

merhaba hoşbulduk canım

hoş geldin cicimmm, iyiyiz sen nasılsın...

hoşbulduk canım ben de iyiyim

senın avatrındakı resım varya canım onu ınternetten bulmustum ve ısyerınde bılgısayarın ekranına koymustum.... okadar hosuma gıtmıstı kı bebıs cıkarıp öpesım gelıodum baktıkca delı oluyodum o ay hamıle kaldım veee dusukte olunca ben gelmeden ekrandan cıkarmıslar resmı uzulmeyeyım dıyeeeeee gordukce aklıma gelıyo masallah cok guzel bı kız cocuguuu

ah canımmmm gerçekten miiiiii bak şimdi çok üzüldüm, istersen değiştiririm hemen söyle 🙁((( ben de onu görünce bayılmıştım hemen indirdim, evet yaaa maşallahhhhh.... inşallah allah bize de böyle tatlı, sağlıklı bebişler versin

Dilara sen bu ay preseed de mi kullanmıştın canım?

canim benim ben o preseed i hic kullanmadim... burda duydum onu ben ilk ama hic duymadim... biliyorsun bende hamile kalma problemi yoktu... ben dört düsük yasamistim ya... o hamile kalmada problemi olanlar icin daha uygun tatlim... ben bu ay sadece yumurta büyüsün diye klomen kullandim (almanyadakini tabiii ismi farkli ama icerigi ayni) bide iste doktorda yumurta takibi yaptirdim... catladigini da doktor görmüstü... söylemisti bana.

herkese merhabaaaa

nasılsınız fıstıklar

iyiyizzz fistigim benim... sen nasilsin???

canim benim Rabbim bir daha yasatmasin öyle bir aci

Geri