Insallah artik bu kadar isleme tutar insallah Rabbimin izniyle... ama yarim saat bak... ve hatta odadan kocisini kov (benim gibi 🙂 ) ve bacaklarini da havaya diksen... tamam olur[/QUOTE]
Rahat olmaya çalışın bana da zor gelmişti başta ama şimdi baştaki gibi değil. İnternette bir saat yatın yazıyor hatta. Benim bir arkadaşım da sizin gibi yatamıyormuş böyle. Dr a gittiler bir şey çıkmadı ama bunlarında bir sene çocukları olmamıştı. Ne zaman ki hemen kalkmadı bekledi hamile kaldı... Darısı başınıza...
ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay....
bu ay kesin yatıcam ben size söz veriyorum, 7 nisanda rahim filmim çekilecek, yapışıklık vs vaesa açılır belki, incir kürüde yapıyorum oda yumurtalarımı geliştirir, eşimede keçi boynuzu içiriyorum hepsi biaraya gelince bakarsınız tutar bu ay 😕😕😕
ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay....
ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay....[/QUOTE]
Dilara açıkcası bana da dilegimmm ve tatlı cadım kısa sürede hamile kalacak gibi geliyor. Şu an yazarken bile öyle hissediyorum...