Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydin!
Dayanamadim dün test yaptim
sonuc......negativ
ama hala adetim gelmedi, bu hafta gelmezse, pazartesi d. gidecegim, neden gelmedigini ögreniym bari

merhaba kizlar bende geldim araniza ... maalesef mi desem bilmiyorum.
benim son regl 9. temmuz son regl oldum. nuvaring ile korunuyorum. ama nasil olduysa cikarttiktan sonra takmaya unutmusum....:cry_smile:
fark etmedim. insallah hamile degilim arkadaslar, kötü bir söz ama henüz 2. bir cocuk icin hazir degilim.
bulimia hastaligi yeni atlattim ve suan metabolic rejimi yapiyorum. hamilelilere pek uygun degil, cünkü daha yeni basladim 3. dönemdeyim rejimin ve 4. cüde hamile kalinca sakincasi yokmus. ama daha varmadim o döneme.
yani 4. cü döneme baslayince bulimiadan tamamen kurtulmus oluyorum...
ne diyorsunuz, 72 saat icinde alinan hap var, onu mu alsam acaba...
öpüyoruz hepinizi :kiss:

Canim, allah sana bir evlat daha vermis mutlu ol bence. Kimbilir bu minicik varlik senin her derdine alip götürecek üzülme olur mu 🙂

günaydın merycimmmmm.....
negatif olabilir idrar testinde henüz başları olduğu için bencede biraz daha bekle ve sonra gelmesse kan testi yaptırırsın...
herşeyin hayırlısı canım olmazsa da üsülmeee

gülercimm eğer ki hamileysen sakın üsülme bak biz isterken olmuyo bunları düşün allah sana böle bişi verdiyse bunda da vardır bi hayır canımmm...

merhaba kizlar bende geldim araniza ... maalesef mi desem bilmiyorum.
benim son regl 9. temmuz son regl oldum. nuvaring ile korunuyorum. ama nasil olduysa cikarttiktan sonra takmaya unutmusum....:cry_smile:
fark etmedim. insallah hamile degilim arkadaslar, kötü bir söz ama henüz 2. bir cocuk icin hazir degilim.
bulimia hastaligi yeni atlattim ve suan metabolic rejimi yapiyorum. hamilelilere pek uygun degil, cünkü daha yeni basladim 3. dönemdeyim rejimin ve 4. cüde hamile kalinca sakincasi yokmus. ama daha varmadim o döneme.
yani 4. cü döneme baslayince bulimiadan tamamen kurtulmus oluyorum...
ne diyorsunuz, 72 saat icinde alinan hap var, onu mu alsam acaba...
öpüyoruz hepinizi :kiss:

canım yaaa aslında bizim gibi bebeği olmayanlar için bu bir mucize , süper bir haber. ama hastalığım var diyorsun tabi bu biraz düşündürücü🙁 ayy ben yinede kıyamam onaaa, birde şu yönden baksan he, herşeyde bir hayır verirmiş Allah🙂 iyi düşünüp sağlıklı karar veremen dileğiyle..

geçmiş olsun canım, sıkma canını. Allah kerim... inş. en uygun zamanda verir Rabbim. belkide hormanlar yükselmediği için görünmemiştir. hayırlısı olsun..

Hala bisey yok, ama güldünyam haklisin belki hormonlarla alakalidir.
Stres falan.
Neyse pazartesi dr. dan randevu alalim bakalim

Geri