chatlakcım hoşbulduk canım,
sizlerle olmak gerçekten çok güzel🙂ilk gebeliğinde böyle bi şok yaşamak çok kötüydü ama inşallah bundan sonra sağlıklı minik meleklerimiz olur hepimizin 🙂kürtajdan sonra ilk reglimi 2 gün önce oldum. bi sonraki 11 ağustosta
aynil...................20 Haziran (haber yok galiba) Mery..................14 Temmuz(Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi) Güldünyam.........14 Temmuz(Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi) Eros...................15 Temmuz (Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi) CHATLAK.............1 AĞUSTOS Bilge...................3 Ağustos logicaldream.........11 Ağustos
canım regl mi oldun anlamadım ben şimdi:1212:
herşeyin hayırlısı bitanem üsme kendini sakın bidahaki regl tarihini yaz da yeniden beraber bekliyelim listemizde hamişliği tatlımm...:hug:
chatlak canım doktor kan tahlilinde gebelik başlangıcı görünüyor ama seviye düşük demişti. netice olarak şuan büyük bir sancıyla regl oldum. düşüktede benzer bi sancı çekmiştim.... hayırlısı olsun..
chatlak canım doktor kan tahlilinde gebelik başlangıcı görünüyor ama seviye düşük demişti. netice olarak şuan büyük bir sancıyla regl oldum. düşüktede benzer bi sancı çekmiştim.... hayırlısı olsun..
aynil...................20 Haziran (haber yok galiba) Mery..................14 Temmuz(Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi) Eros..................15 Temmuz (Hadi bakalım kıslar bekliorus güzel haberlerinizi) CHATLAK................1 AĞUSTOS Bilge......................3 Ağustos logicaldream..........11 Ağustos Güldünyam............15 Ağustos
günceLLL...
buarada aynilcim çok merak ediorus seni habersiz bırakma bizi lütfen...