esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz) zuzuu ........................... 31 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)
anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrr)
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr)
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
şehnazcığım hsg zor tabi ama abartıldığı kadar da zor değil.yani çok çok yoğun adet sancısı gibi.5 dk sürüyor.o kadarına katlanmazsak doğuma nasıl katlanacaz diye düşündüm.hem bebişlerimiz için değmez mi?
dilaramm bennde sana onu sorucaktım benim bütün tahliller yapıldı ikincide düştü şimdi tekrar bidaha mı tahlil yaparlar bana biraz akıl ver lütfen kafam çok karişik ne yapıcağımı bilemiyorum eşim diyo bidaha hamile kalınca gideriz dr sence ne zaman gitmem lazım şimdimi hamile kalıncamı
canim benim sen hangi tahlilleri yaptirdinki simdiye kadar... bir say bakayim. bende sana bildiklerimi sayayim. Güzelim bide daha Tahlilleri yeni yaptirdiysan gerek yok bir daha yaptirmana. ama sürekli doktor kontrolünde ol bence. yani isin pesini birakma. sen doktoruna da sor ne gibi tahliller yapilabilir diye. ben hepsini bilmeyebilirim cünkü...
Iyi gidiyor canim benim sükürr... ama yarin icin korkuyorum. doktora gidicem ya. insallah demez kese bostur. en son gittigimde 5 haftaliktim ve gercekten erkendi. ama benim bir düsügümde ben 8. haftaya kadar kese bostu... doktor düsüktür dedi. olusmaz daha bebek dedi ben inanmamistim. ve iki gün sonra ama kanama baslayip gercekten de düsük oldu :-((
Iyi gidiyor canim benim sükürr... ama yarin icin korkuyorum. doktora gidicem ya. insallah demez kese bostur. en son gittigimde 5 haftaliktim ve gercekten erkendi. ama benim bir düsügümde ben 8. haftaya kadar kese bostu... doktor düsüktür dedi. olusmaz daha bebek dedi ben inanmamistim. ve iki gün sonra ama kanama baslayip gercekten de düsük oldu :-((
İnşallah bu sefer elin boş kalmaz canım. Sorunlu olan gebeliklerde düşük oluyor genelde. O yüzden üzülme kaybettiğine.Hayırlısı olsun.Sapasağlam bir bebeğin olur inşallah. Normalde tüm gebeliklerin %50 si adet dönemine kadar sonlanıyormuş...