evet tatlım düşmüşüm..size hoşçakalın diyeyim diye girdim burda da acil bi durum var..çıkmam lazım desen annene çok geçmiş olsun diyorum kolay gelsin öpüyorum seni
kızlar hepinizi öpüyorum
bitanem çok çok geçmiş olsun annenede sana inş ikinizde en kısa sürede iyileşirsiniz
çok stres yapğtın bikere bende de olmuşdu iğne vermişdi dr kurddeeşen demişdi
inş çabucak iyileşirsiniz benim dr gitmem lazım hala bekliyorum hiç gidesim gelmiyo
çektir gülüm yaa artık demediğimiz yöntem kalmadı bide rahim filmini dene inş hamiş olursun yakınad hayırlısıyla bitanecim allah yardımcın olsun
canım benim , gülüm ne olur iyi bir doktora git lütfenn, bak böyle beklemekle hiçbirşey elde edemezsin, sadece zaman kaybı hem senin için hem bebişin için o da bekliyor annesine kavuşmak için , meleğini bekletme daha fazla göbişine gelmek için yardıma ihtiyacı var ve sadece iyi bir dr. Yardımcı olabilir, hadi lütfen bir an önce bir dr. Bul ve git tatlım.
inş bitanem yaaa ama korkuyo insan insan işde elimde diğil şuan bebişi fazla düşünmemeye çalişiyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum daha rahat oluyo insan
Haklisin tatlim insan o korkuyu icinden atamiyor... ama bence bu isin pesini birakma... doktorlara git sürekli... tahlillerin hepsini yaptiiirr[/QUOTE]
dilaramm bennde sana onu sorucaktım benim bütün tahliller yapıldı ikincide düştü şimdi tekrar bidaha mı tahlil yaparlar bana biraz akıl ver lütfen kafam çok karişik ne yapıcağımı bilemiyorum eşim diyo bidaha hamile kalınca gideriz dr sence ne zaman gitmem lazım şimdimi hamile kalıncamı
canım benim , gülüm ne olur iyi bir doktora git lütfenn, bak böyle beklemekle hiçbirşey elde edemezsin, sadece zaman kaybı hem senin için hem bebişin için o da bekliyor annesine kavuşmak için , meleğini bekletme daha fazla göbişine gelmek için yardıma ihtiyacı var ve sadece iyi bir dr. Yardımcı olabilir, hadi lütfen bir an önce bir dr. Bul ve git tatlım.
tamam talım gidicem nasıl yapmalıyım şimdi gitmem lazım ben evlendiğimden beridir tahlil yaptırıyorum daha dr gidip ne dmem lazım inş rabbim hepimize versin