Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlarrrrrrrrrr
hoş geldın tatlı
kızlar bı sayfa acılmıs konu yanı gordunuzmu gırenlerı sayıları masallahhhh bızı gecmıssssssss🙂
ever ben gordum 20 tane uye vardı amma cok :laugh:

ben düşükten sonra biraz moralsizim oyüzden yazdırmadım bitanem ama bidahaki ay yazdırırım inş sen nasılısn bebiş çok tatlıymış şimdi daha tatlıdır eminim rabbim bide kardeş nasip etsin inş bebişine[/QUOTE]

amın canım inşalla bıdakı ay olur ben de ıkı kere duşuk yatım bak sonra oludu takma kafanı ayşegulum

yaa tatlım cadm bilmedğin şeyi niye söylüyosun merak ettim öğren çabuk ceza sana:laugh:
valla anlamadım gırıp okuyayım dedım bısey anlamadım:laugh:aman bosverın bızım burası daha sıcak daha cok kısı var kalben ve fızıken yanı ve daha hos tuhaf geldı bana oyuzden paylasmak ıstedım sankı bır kısı 2 kere uye olmus da oyle yada hepsı tannıdık neyse neler yapıyosun bakayım nasılsın?

hoş geldın tatlı

ever ben gordum 20 tane uye vardı amma cok :laugh:

ben düşükten sonra biraz moralsizim oyüzden yazdırmadım bitanem ama bidahaki ay yazdırırım inş sen nasılısn bebiş çok tatlıymış şimdi daha tatlıdır eminim rabbim bide kardeş nasip etsin inş bebişine

amın canım inşalla bıdakı ay olur ben de ıkı kere duşuk yatım bak sonra oludu takma kafanı ayşegulum[/QUOTE]

inş bitanem yaaa ama korkuyo insan insan işde elimde diğil şuan bebişi fazla düşünmemeye çalişiyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum daha rahat oluyo insan

valla anlamadım gırıp okuyayım dedım bısey anlamadım:laugh:aman bosverın bızım burası daha sıcak daha cok kısı var kalben ve fızıken yanı ve daha hos tuhaf geldı bana oyuzden paylasmak ıstedım sankı bır kısı 2 kere uye olmus da oyle yada hepsı tannıdık neyse neler yapıyosun bakayım nasılsın?

yaaa ama merak ettim yaa 😛iha:çatlarsan görürsün
iyiyim bugün birazdaha yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz güzelim

kendimi meşgul edicek şeyler buldum sıkılılana kadar idare eder beni bir süre 😛iha:
zira bebek konusu dışında herşeyden en fazla 1 .2 ay içinde sıkılan biriyimdir😛iha:

normal😛iha:
ya beni bırak sen nasılsın?? nasıl gidiyo neler yaşıyosun herşey yolunda di mi tatlım??

Iyiyim ben cok sükür... bebisim de iyi su an. Insallah birsey olmaz. yarin bende doktora gidecem... insallah bebegi yarin görürüm ve kalp atislarini da duyarim... gecen gittigimde doktora tek keseyi görmüstük daha... Hayirlisi insallahhh

dilaracım se nasılsın güzelim bebiş iyidir inş rabbim kucağına almayıda nasip eder inş

Allah razi olsun tatlim. yukarda yazdigim gibi iyiyiz de yarin icin cok korkuyorum. insallah görünür bebis...

kızlar 2010 hazıran daha gelmedı nasıl oluyor

tatlim bu Haziran 2010 da dogum yapacak olan anne adaylarinin topigi yani forumu. 🙂

Iyiyim ben cok sükür... bebisim de iyi su an. Insallah birsey olmaz. yarin bende doktora gidecem... insallah bebegi yarin görürüm ve kalp atislarini da duyarim... gecen gittigimde doktora tek keseyi görmüstük daha... Hayirlisi insallahhh

Allah razi olsun tatlim. yukarda yazdigim gibi iyiyiz de yarin icin cok korkuyorum. insallah görünür bebis...

tatlim bu Haziran 2010 da dogum yapacak olan anne adaylarinin topigi yani forumu. 🙂

korkma gülüm kalp atışınıda duyarsın inş

Geri