Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desenim gülüm sende bizim canımızsın bitanem sen neler yapyosun
bakim

BEN;
BU GÜN ANNEMİ KALP DR.UNA GÖTÜRECEĞİM BAŞKA BİR DR. ANJİYO İSTEMİŞTİ, EMEKLİ SANDII ANLAŞMASI OLMADIĞI İÇİN BAŞKA HASTANE ARAŞTIRIYORUZ
BU ARADA BENDE 4 GÜNDÜR SÜREN DAYANILMAZ BİR KAŞINTI VAR ÖZELLİKLE KOL VE BACAKLARIMDA , ARTIK KIRMIZI KABARCIKLARDA OLMAYA BAŞLADI , İŞYERİ HEM. GÜL HASTALIĞI OLABİLİR DEDİ, BENDE SEVK ALDIM BİRAZDAN ÇIKACAĞIM HEM KENDİMİ HEM ANNEMİ DR. A GÖTÜRECEĞİM, YUMURTLAMA DÖNEMİM BİTTİ BİZ YİNE FAZLA ÇALIŞAMADIK ,HAYIRLISI OLSUN BEKLİYCEZ.
RAHİM GİLMİNİ BENDE İSTEYECEĞİM DR. UMDAN HAKKATEN ÇEKTİREN HAMİLE KALIYOR BU DA ANJİYO GİBİ BİŞEY HERHALDE ANJİYODADA BAZI HASTALARIN DAMARLARI AÇILIYORMUŞ YA 😛iha:

İŞTE BENDEN HABERLER BU KADAR ŞEKERİM.

amın canım inşalla bıdakı ay olur ben de ıkı kere duşuk yatım bak sonra oludu takma kafanı ayşegulum

inş bitanem yaaa ama korkuyo insan insan işde elimde diğil şuan bebişi fazla düşünmemeye çalişiyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum daha rahat oluyo insan[/QUOTE]

Haklisin tatlim insan o korkuyu icinden atamiyor... ama bence bu isin pesini birakma... doktorlara git sürekli... tahlillerin hepsini yaptiiirr

bitanem çok çok geçmiş olsun annenede sana inş ikinizde en kısa sürede iyileşirsiniz
çok stres yapğtın bikere bende de olmuşdu iğne vermişdi dr kurddeeşen demişdi
inş çabucak iyileşirsiniz benim dr gitmem lazım hala bekliyorum hiç gidesim gelmiyo
çektir gülüm yaa artık demediğimiz yöntem kalmadı bide rahim filmini dene inş hamiş olursun yakınad hayırlısıyla bitanecim allah yardımcın olsun

Kızlar yeni topiği incledim irdeledim , bizim hamişlerden kimse yokk, hep yeni üyeler , ama takdir ettim 19 kişi online dı misafirler hariç yaniiiii

ben çıkıyorum tatlişkolarım , hepinizi teker tekeeer öpüyorum ,kendinize iyi bakınnn