hayatım ben 50sinde doğuranlara bişi demiyorum saygı duyarrım ama ben istemem..bi de gerçekten şu yaşlara kadar hayat hırpalıyor bizi..en azından beni hırpaladı..aslında çok cevval güçlü biriyimdir..ama görüyorum ki bu tür şeyler beni yoruyor artık..heyecanı bile fazla geliyor..işte bu ay oldu oldu olmadı en azından biraz ara veririm..
hepimiz için hayırlısı olsun inş. bende hala hsg çektiremedim, nisan 7 ye gün verdiler, umutluyum çektirebilirsem şu filmi belki yapışıklık falan vardırda açılır diyorum 🙂 umut dünyası işte 🙂)) bana film esnasında 200 den geri saymayı öneren sendin değilmi?
Selzehcim slm nasılsın, valla sana teşekkür etmek istiyorum, neden mi? Hamile kaldıktan sonra bile bizi yanlız bırakmadın bizimlesin işte onun için, inşallah doğumunda, gelecek yaşamında, beni mutlu ettiğin gibi mutlu geçer...
ıyıyım canım sen nasılsın canım benım yanlız bırakmak ıstemıyorum her ne kadar bulantım kusmalarım olsada çalışıyorum yanı ve sızlere yardımcı olabılıyorsam ne mutlu bana çok sagol canım amın
esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
zuzuu ........................... 31 Mart duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)
anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr)
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
Vahide-m ............................. eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.......................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
zuzuu ........................... 31 Mart duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)
anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr
yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr)
yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
Vahide-m ............................. eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.......................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
selam kızlar nasısınız bakalım..ya kızlar benim reglim 3 nisan ya şimdi ben test yapsam çıkmaz dimi..çok sabırsızım yaa
selzehim bana yardım et hamişim yaa senin belirtiler nelerde anlatsana
selam kızlar nasısınız bakalım..ya kızlar benim reglim 3 nisan ya şimdi ben test yapsam çıkmaz dimi..çok sabırsızım yaa selzehim bana yardım et hamişim yaa senin belirtiler nelerde anlatsana
kız bu ne sabırsızlık yoksa belirtilermi var gülüm inş hamişsindir ama ya çıkmazki 3 gün önceden erken döllenme olduğunu biliyosan belki kanda çıkar bitanem
selam kızlar nasısınız bakalım..ya kızlar benim reglim 3 nisan ya şimdi ben test yapsam çıkmaz dimi..çok sabırsızım yaa selzehim bana yardım et hamişim yaa senin belirtiler nelerde anlatsana
ıyıyım canım sen nasılsın canım benım çok belırtım olmadı benım adetıme 3 gün kala bel agrım oldu hep süren ve çok ara ara kasık batmalarım oluyodu adetıme 2 gün kala kasıklarım çıft taraflı çok agrı yaptı en büyük belırtım benım lekelerım gelmemıstı ve yıne adetıme 2 gün kala günde 1-2 defa olmak üzere su gıbı akıntım geldı o kadar canım gögüslerım çok belırtı vermedı öyle agrıyodu ama çok degıldı böyle işte canım baskada bişi yok test için erken yapma daha ben adetıme bır gün kala yapmıstım çıkmıstı sılık