Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar malesef reglim geldi.. yani az once hafif hafif basladi yarina kadar normale doner.. cok isterdim guzel bir haber vermeyi ama yine olmadi.. moralim sifir sadece haber edip cikacagim.. su anda evde olsam bagira bagira aglamak geliyor icimden ama evdede degilim.. cok uzgunum.. Rabbim en dogrusunu bilir mutlaka boynumuz kildan ince.. hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
canım sıkma canını hayırlısı nezamansa ozaman gelecek bebıslerımız ogunlerı bızde gorecegız ınsallah sen ıyı ol yeter

Kizlar malesef reglim geldi.. yani az once hafif hafif basladi yarina kadar normale doner.. cok isterdim guzel bir haber vermeyi ama yine olmadi.. moralim sifir sadece haber edip cikacagim.. su anda evde olsam bagira bagira aglamak geliyor icimden ama evdede degilim.. cok uzgunum.. Rabbim en dogrusunu bilir mutlaka boynumuz kildan ince.. hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun..
canım arkadaşım evet deiğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah regl başlangıcı değildir diyeceğim ama sen eminsin sanırım
evet canım böyle durumların en iyi ilacı ağlamak ne diyelim elbet birgün gözyaşlarımız dinecek bizimde yüzümüzde güller açacak ne olur kendini fazla üzme bitanem

benimde bebeğim olsun istiyorum sizler gibi inşallah olur geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı
🙁 bilmiyorum şimdi ne yapacağımı....
canım hoşgeldin aramıza aşılama yaptırdığına göre bir süredir bebek düşünceniz var demekki inşallah tez vakitte olur gülüm aşılamaya yönlendiriliş sebebinizi söylermisin bitanem tabi özel değilse...

Geri