Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi Yazgulu24.....................27 Mart ( haber bekliyoruzzzz) esmos .......................... 28 Mart ( haber bekliyoruzzzz)
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
zuzuu ........................... 31 Mart duygum_06................. 2 Nisan izgil85 .......................... 2 Nisan eminegelin.................... 2 Nisan aslıgökçe ...................... 3 Nisan gül melek.........................4-6 Nisan mrs.m..............................6 Nisan Elifim ......................... 6 Nisan desen .......................... 8 Nisan ecce ............................. 8 Nisan pirenses ...................... 12 Nisan lara...............................15 Nisan pembe düş.....................17 Nisan sabırsızım ................. 19 Nisan tatlı cadım ................... 19 Nisan dileğimm ...................... 21 Nisan Lalezar.........................22 Nisan
2009 ANNE ADAYLARI boyalikus ...................... 25 Haziran (haziran anne adayı süperrrrr)anne oldu cinsiyeti kız efsun_55 ......................26 Haziran(Haziran anne adayı süperrrrrr)anne oldu cinsiyeti erkek Gül Güzeli ..................... .3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz .................. 9-10 temmuz (Temmuz anne adayı süperrrr yaz güneşi ..............................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl ..................... 25 temmuz (temmuz anneAdayı süperrrrr) yasenil .......................... Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül ............................Temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)anne oldu cinsiyeti kız Kış Güneşi ..................2 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr) metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr) kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr) cansı14 ............................. ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr) zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) Vahide-m ............................. eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.......................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) Esila ....................................... ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr
Evet daha saglikli anlamina gelmiyor ama... Rabbim böyle istiyor o zaman demekki.. Amaaaannnn bacim bende ne konusacagimi bilmiyorum... üzülme lütfeeenn
bacım sorma 5 dakikalık mesafe diye emniyet kemerini takmamıştım ama işte olacak oldumu oluyor virajda biriyle çapıştık ben ön koltuktaydım tabi benim kafa küüüüüüüt ön cama camı şişirmişim 8 de 8 suç karşı tarafın bizim araba hurdaya gitti o kadar kötü çarpışmısız ama ben kazaya dair hiçbir şey hatırlamıyorum neyse beni ambulansla hastaneye kaldırıyorlar bi ara kendime gelmişim hiçbir şey yok aklımda anneme sürekli soruyorum eşimin nerede olduğunu hangi ayda olduğumuzu....sonra aklıma önceki akşam kayınpederimle izlediğimiz beşiktaş fener maçı geldi kafamı kaldırıp ambulansta erkek varmı diye baktım erkek hemşireler vardı....ne sordum biliyormusunuz o maçta alex in attığı penaltıyı yani düşünün hangi ayda olduğunu hatırlamayan ben alexin attığı penaltıyı hatırlıyorum ambulanstakiler yarıldı gülerken 😛iha:
canım az kalmış senin tarihe benim daha çok var nasıl bekliyeceğim bilmem bu tedavi çok zor bir süreç hele bu beklemek en zoru allah herkezin yardımcısı olsun ama sana çok kanım ısındı benden önce senin olursa inan kendimin olmuş gibi çok sevineceğim
oyyyyy bacım benim burda herkesin birbirine kanı ısınmasa zaten böylesini güzel muhabbetler olmaz evet canım tedavi görüpte beklemek daha zordur ama inşallah bütün bunların karşılığını tez vakitte alırsın güzelim
evet canım benim ağrılar başladı artık umutlar birdahaki aya kaldı gibi görünüyor
canım az kalmış senin tarihe benim daha çok var nasıl bekliyeceğim bilmem bu tedavi çok zor bir süreç hele bu beklemek en zoru allah herkezin yardımcısı olsun ama sana çok kanım ısındı benden önce senin olursa inan kendimin olmuş gibi çok sevineceğim
Evet daha saglikli anlamina gelmiyor ama... Rabbim böyle istiyor o zaman demekki.. Amaaaannnn bacim bende ne konusacagimi bilmiyorum... üzülme lütfeeenn
Rüyanda görürsüüüüüünnnnnn haaahaaayyyyy
gecmis olsun tatlim yaaa... Insallah iyidir durumu... Bizi habersiz birakma, nasil durumu bildir bize
ayyyy gülsekmi aglasak mi... Allah iyiligini versin canim yaaa... cok gecmis olsunnn.
Rabbim korumus seni
oyyyyy bacım benim burda herkesin birbirine kanı ısınmasa zaten böylesini güzel muhabbetler olmaz evet canım tedavi görüpte beklemek daha zordur ama inşallah bütün bunların karşılığını tez vakitte alırsın güzelim
evet canım benim ağrılar başladı artık umutlar birdahaki aya kaldı gibi görünüyor
olsun tatlım ümidini hiçbirzaman kesme hayırlısı nezamansa ozaman olucak ...çokta kasma kendini olsun olsun diye ozaman daha çok olmuyor çünkü hormonlar çok etkileniyor.ama allahtan duam bu ay ikimizde tüm isteyenler tabi hamile listesine gireriz girmessekte canımız sağolsun ümit yitirmek yok