Sen de hoşgeldin canım. Yokluğun belli oluyordu.
Bana gelince kötüyüm Ayşegül.
Yoruldum galiba ve sanırım artık pes ediyorum. Belki de diyorum yeterince istemiyorum bebeği.Daha çok şey yazarım ama yazdıkça ağlıyorum. İşte de pek hoş olmuyo kızarık gözler.
Bi tek bu maci mi buldun????... bak görndiririm size heeeee istatisikleriii. bir kerek en falza maclari Fener kazanmissss... Iki takimin da simdi ye kadar oynadiklari bütün maclara baksana sIkIyorsaaaaaaa
Bi tek bu maci mi buldun????... bak görndiririm size heeeee istatisikleriii. bir kerek en falza maclari Fener kazanmissss... Iki takimin da simdi ye kadar oynadiklari bütün maclara baksana sIkIyorsaaaaaaa
Yoruldum galiba ve sanırım artık pes ediyorum. Belki de diyorum yeterince istemiyorum bebeği.Daha çok şey yazarım ama yazdıkça ağlıyorum. İşte de pek hoş olmuyo kızarık gözler.
canim benim yaaa üzme kendini... umudunu da yitirme... Allah büyükk verecek insallahh. canim bak gercekten hamile kalmak la degildir... bak benim düsük korkusu varrr... erken dogma olabilirrr... Allah korusun sakat olma ihtimaller... Tatli cadi nin anlattigini okudunmu gecen sayfalarda????
Hayirlisiyla bekliyecegiz Rabbimin en uygun gördügü zamani tatlim benim
canım aslında tam tersi eğer çok istemeydin bukadar yorgun düşermiydin bende çok yorgunum inan ne yediğimden anlıyorum ne gezdiğimden ama rabbim daha iyisini bilir bizden kendini rahat bırak aman ben deniyim elimden geleni yapıyım olursa olsun de
bak ben yapıyorum ay sonumu bile bilmiyorum allahım tez vakitte güldürsün yüzünü
elimden bişey gelse keşke senin için sadece sabır diliyorum canım benim allahım yardımcın olsun
ooooooooo ben daha ne darbeler gördümde bişicik olmadı çok şükür 2 seansla ooooooooo.........
trafik kazası geçirdi çoğu şeyi unuttum kocişimin nerde olduğunu bile taaaa ertesi gün herşey tam olarak hatırlayabilmiştim😛iha:ayyyy çok komikti yaaaa
canim benim yaaa üzme kendini... umudunu da yitirme... Allah büyükk verecek insallahh. canim bak gercekten hamile kalmak la degildir... bak benim düsük korkusu varrr... erken dogma olabilirrr... Allah korusun sakat olma ihtimaller... Tatli cadi nin anlattigini okudunmu gecen sayfalarda????
Hayirlisiyla bekliyecegiz Rabbimin en uygun gördügü zamani tatlim benim