Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin gülümmm
neden iyi diğilsin söle bakalım kyamam sana
Sen de hoşgeldin canım. Yokluğun belli oluyordu.
Bana gelince kötüyüm Ayşegül.
Yoruldum galiba ve sanırım artık pes ediyorum. Belki de diyorum yeterince istemiyorum bebeği.Daha çok şey yazarım ama yazdıkça ağlıyorum. İşte de pek hoş olmuyo kızarık gözler.

tamam fistik üfliyelim:laugh:, ayrica tarih 1911´de FB 11 ki$i GS 7 Ki$i oynadigi macda GS feneri 7-0 yenmis... bide 11Ki$i olsaydi herhalde feneri batirirdik...
dilara hanim duysun bunu:laugh:birden resmile$tim😛iha: ( biraz arastirma yaptim int.de)

Bi tek bu maci mi buldun????... bak görndiririm size heeeee istatisikleriii. bir kerek en falza maclari Fener kazanmissss... Iki takimin da simdi ye kadar oynadiklari bütün maclara baksana sIkIyorsaaaaaaa

inş bitanem benim rabbim sağlıcakla kucağına versin bebişini

Amin canim beniiimmmm cümlemize versin insallahhhh

Merhaba canım. Çok iyi değilim aslında.Sen nasılsın tatlım?

Hayirdir canim benim neyin var?

kız hangi ara yaptın araştırmayı seni gidi hızlı melek

bıravo sana helal yürü bacım arkandayım

dilara dilara duy sesimizi hoppahoppa:meçhul::d045:😱rkide:😱rkide::fati::fati::fati:😀ancing_angry::kartanesi:

:fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati:

YENDIK ISTE SIZI YINEEEEEEEEE

Bi tek bu maci mi buldun????... bak görndiririm size heeeee istatisikleriii. bir kerek en falza maclari Fener kazanmissss... Iki takimin da simdi ye kadar oynadiklari bütün maclara baksana sIkIyorsaaaaaaa

:fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati::fati:

YENDIK ISTE SIZI YINEEEEEEEEE

ba$ka maclara bakmadim, baksam kesin bulurum,... herhalde 🙂

Yoruldum galiba ve sanırım artık pes ediyorum. Belki de diyorum yeterince istemiyorum bebeği.Daha çok şey yazarım ama yazdıkça ağlıyorum. İşte de pek hoş olmuyo kızarık gözler.

canim benim yaaa üzme kendini... umudunu da yitirme... Allah büyükk verecek insallahh. canim bak gercekten hamile kalmak la degildir... bak benim düsük korkusu varrr... erken dogma olabilirrr... Allah korusun sakat olma ihtimaller... Tatli cadi nin anlattigini okudunmu gecen sayfalarda????
Hayirlisiyla bekliyecegiz Rabbimin en uygun gördügü zamani tatlim benim

hoşbulduk gülümm saol

canım aslında tam tersi eğer çok istemeydin bukadar yorgun düşermiydin bende çok yorgunum inan ne yediğimden anlıyorum ne gezdiğimden ama rabbim daha iyisini bilir bizden kendini rahat bırak aman ben deniyim elimden geleni yapıyım olursa olsun de
bak ben yapıyorum ay sonumu bile bilmiyorum allahım tez vakitte güldürsün yüzünü
elimden bişey gelse keşke senin için sadece sabır diliyorum canım benim allahım yardımcın olsun

Izgil cim cikmis yaaaa... dayanamadi daha fazla seans lara kiiiizzzzz

izgil neredesin bacımmmm
ühüüüüüü
gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gel gel daha dövmiycemmmmm

kendi istediii 😛iha: ama ben nbiraz fazla kaçırmişim galiba

he valla dogruuuu kendi istediii 😛iha:
ooooooooo ben daha ne darbeler gördümde bişicik olmadı çok şükür 2 seansla ooooooooo.........
trafik kazası geçirdi çoğu şeyi unuttum kocişimin nerde olduğunu bile taaaa ertesi gün herşey tam olarak hatırlayabilmiştim😛iha:ayyyy çok komikti yaaaa

canim benim yaaa üzme kendini... umudunu da yitirme... Allah büyükk verecek insallahh. canim bak gercekten hamile kalmak la degildir... bak benim düsük korkusu varrr... erken dogma olabilirrr... Allah korusun sakat olma ihtimaller... Tatli cadi nin anlattigini okudunmu gecen sayfalarda????
Hayirlisiyla bekliyecegiz Rabbimin en uygun gördügü zamani tatlim benim

Haklısın Dilaracığım. Bu dediklerini hep düşünüyorum ben, hayırlısı tabi ama hayırlısı demek sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor. Allah sınamasın...

Geri