dilara1 Yeni Üye Üye 29 Mart 2010 #43.411 eminegelin' Alıntı: iyi i$te benim 2 sene oldu, sende daha cok tecrübe var... ah ah 15. seneyi bende görcekmiyim acaba... biktim calismaktan, ama i$in kötüsü i$imi cok seviyorum ve birakamiyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyorum yaa isim cok iyi rahat ve güzell... ama yoruldum da calismaktannn... accuk ta evde bebis bakmak istiyoruuummmm
eminegelin' Alıntı: iyi i$te benim 2 sene oldu, sende daha cok tecrübe var... ah ah 15. seneyi bende görcekmiyim acaba... biktim calismaktan, ama i$in kötüsü i$imi cok seviyorum ve birakamiyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyorum yaa isim cok iyi rahat ve güzell... ama yoruldum da calismaktannn... accuk ta evde bebis bakmak istiyoruuummmm
dilara1 Yeni Üye Üye 29 Mart 2010 #43.412 Insallah bu hamisligim de kötü birsey olmassa... ve kucagima gelirse valla oturacam evde 3 senee
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Mart 2010 #43.414 dilara1' Alıntı: Izgil cim cikmis yaaaa... dayanamadi daha fazla seans lara kiiiizzzzz Genişletmek için tıkla ... kendi istediii 😛iha: ama ben nbiraz fazla kaçırmişim galiba
dilara1' Alıntı: Izgil cim cikmis yaaaa... dayanamadi daha fazla seans lara kiiiizzzzz Genişletmek için tıkla ... kendi istediii 😛iha: ama ben nbiraz fazla kaçırmişim galiba
eminegelin Yeni Üye Üye 29 Mart 2010 #43.415 ayşegüüll' Alıntı: hee bacım herkese yaniyo lar bizi yeniyolar büyü var kesin oku bacım hatta beraber üfliyelim nefesimizi birleştirirsek daha etkili olur Genişletmek için tıkla ... tamam fistik üfliyelim:laugh:, ayrica tarih 1911´de FB 11 ki$i GS 7 Ki$i oynadigi macda GS feneri 7-0 yenmis... bide 11Ki$i olsaydi herhalde feneri batirirdik... dilara hanim duysun bunu:laugh:birden resmile$tim😛iha: ( biraz arastirma yaptim int.de)
ayşegüüll' Alıntı: hee bacım herkese yaniyo lar bizi yeniyolar büyü var kesin oku bacım hatta beraber üfliyelim nefesimizi birleştirirsek daha etkili olur Genişletmek için tıkla ... tamam fistik üfliyelim:laugh:, ayrica tarih 1911´de FB 11 ki$i GS 7 Ki$i oynadigi macda GS feneri 7-0 yenmis... bide 11Ki$i olsaydi herhalde feneri batirirdik... dilara hanim duysun bunu:laugh:birden resmile$tim😛iha: ( biraz arastirma yaptim int.de)
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Mart 2010 #43.416 dilara1' Alıntı: Insallah bu hamisligim de kötü birsey olmassa... ve kucagima gelirse valla oturacam evde 3 senee Genişletmek için tıkla ... inş bitanem benim rabbim sağlıcakla kucağına versin bebişini
dilara1' Alıntı: Insallah bu hamisligim de kötü birsey olmassa... ve kucagima gelirse valla oturacam evde 3 senee Genişletmek için tıkla ... inş bitanem benim rabbim sağlıcakla kucağına versin bebişini
cozy Yeni Üye Üye 29 Mart 2010 #43.417 dilara1' Alıntı: cozy cim fistigim selamm. nasilsin?? Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım. Çok iyi değilim aslında.Sen nasılsın tatlım?
dilara1' Alıntı: cozy cim fistigim selamm. nasilsin?? Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım. Çok iyi değilim aslında.Sen nasılsın tatlım?
eminegelin Yeni Üye Üye 29 Mart 2010 #43.418 dilara1' Alıntı: bende öyle diyorum yaa isim cok iyi rahat ve güzell... ama yoruldum da calismaktannn... accuk ta evde bebis bakmak istiyoruuummmm Genişletmek için tıkla ... al bendende okadar.
dilara1' Alıntı: bende öyle diyorum yaa isim cok iyi rahat ve güzell... ama yoruldum da calismaktannn... accuk ta evde bebis bakmak istiyoruuummmm Genişletmek için tıkla ... al bendende okadar.
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Mart 2010 #43.419 eminegelin' Alıntı: tamam fistik üfliyelim:laugh:, ayrica tarih 1911´de FB 11 ki$i GS 7 Ki$i oynadigi macda GS feneri 7-0 yenmis... bide 11Ki$i olsaydi herhalde feneri batirirdik... dilara hanim duysun bunu:laugh:birden resmile$tim😛iha: ( biraz arastirma yaptim int.de) Genişletmek için tıkla ... kız hangi ara yaptın araştırmayı seni gidi hızlı melek bıravo sana helal yürü bacım arkandayım dilara dilara duy sesimizi :meçhul::d045:😱rkide:😱rkide::fati::fati::fati:😀ancing_angry::kartanesi:
eminegelin' Alıntı: tamam fistik üfliyelim:laugh:, ayrica tarih 1911´de FB 11 ki$i GS 7 Ki$i oynadigi macda GS feneri 7-0 yenmis... bide 11Ki$i olsaydi herhalde feneri batirirdik... dilara hanim duysun bunu:laugh:birden resmile$tim😛iha: ( biraz arastirma yaptim int.de) Genişletmek için tıkla ... kız hangi ara yaptın araştırmayı seni gidi hızlı melek bıravo sana helal yürü bacım arkandayım dilara dilara duy sesimizi :meçhul::d045:😱rkide:😱rkide::fati::fati::fati:😀ancing_angry::kartanesi:
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Mart 2010 #43.420 cozy' Alıntı: Merhaba canım. Çok iyi değilim aslında.Sen nasılsın tatlım? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülümmm neden iyi diğilsin söle bakalım kyamam sana
cozy' Alıntı: Merhaba canım. Çok iyi değilim aslında.Sen nasılsın tatlım? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gülümmm neden iyi diğilsin söle bakalım kyamam sana