Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Heeee buldunuz hemen bahaneniziiii dimiiii???? dün herüfümüüüü erkek kardesimiiii bugünde isyerinde bir kac kisiyi öyle catlattimmm Haha Haha Haha Eevet gecen defasinda da biz yine kazanmistikkk... aslinda her defasinda biz kazaniyoruuuzzzzz. Kiz google den bir bak bu iki takimin mac istatisiklerine 😛iha: 😛iha: 😛iha: ben bakmistim ve bizimkilere göndermistim...

DİLARAMM AŞKOLSUN ZATEN MORALİM BOZUK
AMANDA ÇOK FAZLA FARK VARDA ARDA SANKİ 1...0 YENDİNİZ DİYEEE😛iha:😛iha:

Moralini bozma tatliimmmm bak mac ta kazanmayi unutun ama insallahhhhhhh bebis gelir sizeee ok mi tatlimmm

bende Bürokauffrau olarak ausbildung yaptimda, kendimi gelistirmek istiyorum ama ne yapcami bilmiyorum ???

anaaaaa kiz ben ausbildung u yapali nerdeyse 15 sene oldu kiiiizzzz... asil sen bana ögret desek???

EVET EVET EMİNE GELİNİM

haklı şike var büyü ondan yendiniz 😛iha:konuş bacım konuş benim kociş akşam hava atıyodu bana :laugh:

BAHANEEEEE BAHANEEEEEEE BAHANEEEEEEE:

inş bitanem inş bebiş gelsin biz ömnür boyu yenilelim size inş
naapiyim bacım bahane yapıyom başka elimden bişi gelmiyo bida yenilisek bek çıkıcam sahayya😛iha:😛iha:😛iha:

Fener zaten bi bize gol atiyor, Di$ariya ciktimi, aglaya aglaya geri dönüyorlar, ben GSya bu aksam bi Okuyayimda Büyü bozulsun, nefesimde cok kuvetlidirya:laugh:

FISTIGIM BENIM DISARISI BIZE GEREKMEZZ::: BIZ TÜRKIYEYI FETHETMISIZZZZZ. ayrica siz ciktiniz da ne oldu???? Siz bizi yenin biziiiiiiiii... ezeli rakibiniziiiiiiiii. bizimde isimiz olmaz büyü ileeee... bak onu siz yapiyorsunuzzzz