hadi hadi özleseydin bunca zaman beni bekletmezdin insan bi 5 dakikada olsa girmezmi seni şuan burada boykot ediyorum ayşegül şaşırma sabrımızı taşırma ayşegül şaşırma sabrımızı taşırma
inşallah bacım inşallah ikinizde iyisinizdir...dualrımız sizinle canım benim bende bi değişiklik yok bacım hep aynı şeyler temizlik çamaşır falan filan
canım ben hiç iyi diğilim yaaa resmen represyondayım sizinde keyfinizi kaçırmamak içöin gelmiyorum uzaktan bakıyorum artık
inş bizimde sevindiğimiz günler yaknda gelir
yaaa bacım boşver benimde canım depresyona girmek istiyordu gel senle beraber girek...baştan çok pozitiftim ama şimdi acayip negatifim canım hiç umutlanmak istemiyo amaaaaaaan ben zaten benim mercimeğide bugün boykot ettim ya gelirsin dedim yada ben başka melek bulurum dedim kendisi bilir canı isterse....ben burdayım gelecekse hıııııııııh:laugh:
güzelim sen bence bi test yaptır en azından varmı yokmu öğrenmiş olursun kıııssssss dikkat etsene bacım öleeee ağır kaldırma bakiiiiiiiiim bak bu durum şüpheli bi durum🙂
eeeeeee bacım bakıp bakıp çıkmıcanız o zaman kııısssss yolla işleri bana ben boştayım 🙂 dilara bacım kısssss ne sıkıntın var öleeee anlat bakiiiim yoksa mercimeğimiz annaseni üzmeyemi başladı