Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canıııııım hoşgeldin nasılsınn inşallah meleğimizle annesinin keyfi yerindedir
hoşbuldum cnm iyiyim inşallah mercimekte iyidir tatlım sen nasılsın güzelim
hepinize meraba bitanelerim

yns ysmsn canım allah tamamına erdirsin

darısı bize inş içime doğmuşdu biliyomusun hamile kalıcağın buay senin ayın olduğu tebrik ederim tatlımm
sağol cnm benim Allah sizlerede nasip etsin inşallah evet sen demiştin bi ara.çok temiz kalpliymişsin hayatımsen nasılsın

hoşbuldum cnm iyiyim inşallah mercimekte iyidir tatlım sen nasılsın güzelim

sağol cnm benim Allah sizlerede nasip etsin inşallah evet sen demiştin bi ara.çok temiz kalpliymişsin hayatımsen nasılsın
inşallah bacım inşallah ikinizde iyisinizdir...dualrımız sizinle canım benim
bende bi değişiklik yok bacım hep aynı şeyler temizlik çamaşır falan filan

kızlar kendinize ii bakın benim çıkış saatim gelmiş ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi ayşegül cnm moral bozmak yok çalışmalara devam hadi görüşürüz

canım ben hiç iyi diğilim yaaa resmen represyondayım sizinde keyfinizi kaçırmamak içöin gelmiyorum uzaktan bakıyorum artık
inş bizimde sevindiğimiz günler yaknda gelir
yaaa bacım boşver benimde canım depresyona girmek istiyordu gel senle beraber girek...baştan çok pozitiftim ama şimdi acayip negatifim canım hiç umutlanmak istemiyo amaaaaaaan ben zaten benim mercimeğide bugün boykot ettim ya gelirsin dedim yada ben başka melek bulurum dedim kendisi bilir canı isterse....ben burdayım gelecekse hıııııııııh:laugh:

eeeeeee bacım bakıp bakıp çıkmıcanız o zaman kııısssss yolla işleri bana ben boştayım 🙂
dilara bacım kısssss ne sıkıntın var öleeee anlat bakiiiim yoksa mercimeğimiz annaseni üzmeyemi başladı

canim benim... maalesef bugün yine peembelik geldi. cok korkuyorum. Korktugumda basima gelecek galiba... Dualariniza ihtiyacim var kizlarr

selam kızlar nasılsınızzz ben hic iyi degilim canım hic bişey istemiyoooo
kafamda karısık cocuk icin

Hayirdir birtanem sen niye iyi degilim dedin? Insallah kötü bisi yok

Geri