Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
waaayy bacım seninde karnın aç demekki kıssss fazla aç kalma yoksa benim gibi çoluğu çocuğu yağlı tavalarda ısıtıp ısıtıp yersin
dur sana göndereyim ama yarın erken gel tasınıda unutma bacım😛iha:
Aysegülcüm,kalmisiz basbasa.Ben sana yine su igne isini soracaktim ya.Bende hamile kalirsam Heparin ignesi vuracakmisim kendime de.Nasil olacak aklim almiyor...
hee ben anladım zaten hangisini yiycenni şaşırdın allahtan saolsun prensesim bol bol yapmişda bende yiyebildim yoksa senin sefer taslarından bize bişey kalmazdıı 😛iha:
Aysegülcüm,kalmisiz basbasa.Ben sana yine su igne isini soracaktim ya.Bende hamile kalirsam Heparin ignesi vuracakmisim kendime de.Nasil olacak aklim almiyor...
ben göbektebn vurdum iğnemi öyle can yakıcı birşey diğil bende ilk duyduğumda şoka girmişdinm ben nasıl yapıcam iğnemi kendim diye ama
zor bişey diğilmişim boşuna korkmuşumm
Ayy ben sana vurabilirmiyim hiic?Yanliz kovboyum benimmm...[/QUOTE]
Benim oglana kötü örnek olmak istemiyom nete fazla girerek.Ona hafta ici net yasak cünkü...