izgil85 Hamiş Melek 18 Mart 2010 #41.951 ayşegüüll' Alıntı: heeeehee geçtim seni geçtim senii:fati::fati::fati: Genişletmek için tıkla ... vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alır zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeri
ayşegüüll' Alıntı: heeeehee geçtim seni geçtim senii:fati::fati::fati: Genişletmek için tıkla ... vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alır zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeri
izgil85 Hamiş Melek 18 Mart 2010 #41.952 pirenses' Alıntı: indınızmı kızlar Genişletmek için tıkla ... yok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................
pirenses' Alıntı: indınızmı kızlar Genişletmek için tıkla ... yok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 18 Mart 2010 #41.954 pirenses' Alıntı: indınızmı kızlar Genişletmek için tıkla ... tabi inandık yoksa atlar uçağa gelirmiyiz izgil85' Alıntı: vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alır zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeri Genişletmek için tıkla ... ağlama bacım prensesim bizi kandırmiş daha yemekleri yapmamiş hem ben seni almaya geri geldim bak kıyamam gülümm biyerine bişşey oldumu
pirenses' Alıntı: indınızmı kızlar Genişletmek için tıkla ... tabi inandık yoksa atlar uçağa gelirmiyiz izgil85' Alıntı: vayyy beeee kıııısss insan geçerken benide alır zaten senin yüzünden süpürgemde kırıldı pirenses bacım ayşegül bacıyı bensiz alma içeri Genişletmek için tıkla ... ağlama bacım prensesim bizi kandırmiş daha yemekleri yapmamiş hem ben seni almaya geri geldim bak kıyamam gülümm biyerine bişşey oldumu
izgil85 Hamiş Melek 18 Mart 2010 #41.955 pirenses' Alıntı: tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye Genişletmek için tıkla ... annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂
pirenses' Alıntı: tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye Genişletmek için tıkla ... annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 18 Mart 2010 #41.956 izgil85' Alıntı: yok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................ Genişletmek için tıkla ... neeeeeeeee bende seni kuş sanmişdim bacım ondan bomba attım kafana😛iha: pirenses' Alıntı: tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye Genişletmek için tıkla ... tamam ben geri onu almaya gidiyom bekle sen beni😛iha:😛iha:
izgil85' Alıntı: yok bacı ben yolun ortasında kabak gibi kaldım ayşegül bacının uçağına geçerken çelme takmıştım ammmmaaaa................ Genişletmek için tıkla ... neeeeeeeee bende seni kuş sanmişdim bacım ondan bomba attım kafana😛iha: pirenses' Alıntı: tamam bekletıyım onu kapıda izgili sen gelesıye Genişletmek için tıkla ... tamam ben geri onu almaya gidiyom bekle sen beni😛iha:😛iha:
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 18 Mart 2010 #41.957 izgil85' Alıntı: annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂 Genişletmek için tıkla ... yaaaaa ama siz beni sevmiyosunuz ben eve geri gidiyommmmm
izgil85' Alıntı: annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂 Genişletmek için tıkla ... yaaaaa ama siz beni sevmiyosunuz ben eve geri gidiyommmmm
izgil85 Hamiş Melek 18 Mart 2010 #41.958 ayşegüüll' Alıntı: neeeeeeeee bende seni kuş sanmişdim bacım ondan bomba attım kafana😛iha: kısss kuşa da bomba atıldığını ilk defa duyuyom kısss sen iyiki asker değilsin yoksa teröristlere ne atacağını tahmin bile edemiyorum Genişletmek için tıkla ...
ayşegüüll' Alıntı: neeeeeeeee bende seni kuş sanmişdim bacım ondan bomba attım kafana😛iha: kısss kuşa da bomba atıldığını ilk defa duyuyom kısss sen iyiki asker değilsin yoksa teröristlere ne atacağını tahmin bile edemiyorum Genişletmek için tıkla ...
pirenses Yeni Üye Üye 18 Mart 2010 #41.959 yok kızlar nıye kandırıyım yemekleri yaptım namazıda kıldım:f060: sızı beklıyom
pirenses Yeni Üye Üye 18 Mart 2010 #41.960 izgil85' Alıntı: annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂 Genişletmek için tıkla ... gel kız yakın sen ondan once gelırsın
izgil85' Alıntı: annnaaaaaaaa kıssss ben niye süpürgele uğraşıyomki nede olsa yakınız dur geliyom🙂 Genişletmek için tıkla ... gel kız yakın sen ondan once gelırsın