Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kz yeter bacım dahada gülemiyom halim kalmadı yine komik kaçmiş senin içine yawwwww kurban olurum sana tamam kuşun hepsini yemeseydin bari yarısını tatlı cadıma geri verseydinn onu nasıl çağırıcaz
seni boğaz büyük meryemmm seniiii
tamam fıstık haber veririm biz çıktık sıra sende diyee
:laugh:kız buda tualet sırası bekler gibi oldu valla😛iha:
canm benim illaki belirti olmuyoki benim belirtim birden değişti yoksa hep regl olucam zannettim gerçi sonuda büyük bir hüzün oldu ama napalım kader vardır bundad bir hayır
evet talım çok haklısın en azından dra gidebikliyorum da
ası sorun orda başlıyo benim drlara güvenim kalmadııı gerçekten ama inş güvenebileceğim bir dr bulurumm yakındaaa
kz seni uzayl zekiye ben bugün ölmezsem bidaha zor ölürüm gülmekten bayldım
seni aççç tatlı cadım seni yedi sende zavallı kuşuu
aşkımm belediye gelse durduramaz seni gül bacım güllll amannn senin espiriğin azdıkça azdı valla iyi oldu böleee
😛iha:😛iha:😛iha:kız yok kimse seni çağırmadı kuş yanlş mesaj atıyo sana gaz yaptı galibaaaaaaaaaaaaa
tamam fıstık haber veririm biz çıktık sıra sende diyee
:laugh:kız buda tualet sırası bekler gibi oldu valla😛iha:
canm benim illaki belirti olmuyoki benim belirtim birden değişti yoksa hep regl olucam zannettim gerçi sonuda büyük bir hüzün oldu ama napalım kader vardır bundad bir hayır
evet talım çok haklısın en azından dra gidebikliyorum da
ası sorun orda başlıyo benim drlara güvenim kalmadııı gerçekten ama inş güvenebileceğim bir dr bulurumm yakındaaa
kz seni uzayl zekiye ben bugün ölmezsem bidaha zor ölürüm gülmekten bayldım
seni aççç tatlı cadım seni yedi sende zavallı kuşuu
aşkımm belediye gelse durduramaz seni gül bacım güllll amannn senin espiriğin azdıkça azdı valla iyi oldu böleee
😛iha:😛iha:😛iha:kız yok kimse seni çağırmadı kuş yanlş mesaj atıyo sana gaz yaptı galibaaaaaaaaaaaaa
Gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda atlatirsin..
tatlim yazimi okudun mu bilmiyorum ama ben 23-24. gunde yumurtladim sen 17. gunde umutsuzluga kapilmissin ve birakmissin testleri galiba hemen geri basla bakayim ;-) Belki sende benim gibi gec yumurtluyorsundur?