Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.761 pirenses' Alıntı: selam kızlar Genişletmek için tıkla ... slm pirenses hosgeldin..
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.764 dilara1' Alıntı: selam kizlar … benide araniza alirmisinizzz??? Genişletmek için tıkla ... tabıkı canım hosgeldın nasılsın?
dilara1' Alıntı: selam kizlar … benide araniza alirmisinizzz??? Genişletmek için tıkla ... tabıkı canım hosgeldın nasılsın?
Yazgulu24 Hamiş Melek 23 Şubat 2010 #37.765 tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrrrrrrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm tatlim cadim nasilsin fistik? ben iyiyim ya calisiyorum ama hic canim istemiyor :-S dilara1' Alıntı: selam kizlar … benide araniza alirmisinizzz??? Genişletmek için tıkla ... Slm Dilara.. aramiza hosgeldin.. neden almayalim aliriz tabikide.. Biraz kendinden bahsedermisin canim?
tatlı cadım' Alıntı: selam kızlarrrrrrrr nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Slm tatlim cadim nasilsin fistik? ben iyiyim ya calisiyorum ama hic canim istemiyor :-S dilara1' Alıntı: selam kizlar … benide araniza alirmisinizzz??? Genişletmek için tıkla ... Slm Dilara.. aramiza hosgeldin.. neden almayalim aliriz tabikide.. Biraz kendinden bahsedermisin canim?
dilara1 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.766 iyiyim canim… hamis olanlar varmi aranizda? yoksa hepiniz bekleyenlerdenmisiniz? Biz 4 senedir ikinci izi istiyoruz. maalesef 4 düsük yasadim :-( Bende tiroid le ilgili bir sorun bulundu. Simdi ilac kullaniyorum ve tekrar hamis olmayi bekliyorum...
iyiyim canim… hamis olanlar varmi aranizda? yoksa hepiniz bekleyenlerdenmisiniz? Biz 4 senedir ikinci izi istiyoruz. maalesef 4 düsük yasadim :-( Bende tiroid le ilgili bir sorun bulundu. Simdi ilac kullaniyorum ve tekrar hamis olmayi bekliyorum...
dilara1 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.767 🙂 bahsettim bileee... siz hangi günü bekliyorsunuz???? ben 11 Mart (daha var ama...)
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.768 Yazgulu24' Alıntı: Slm tatlim cadim nasilsin fistik? ben iyiyim ya calisiyorum ama hic canim istemiyor :-S/QUOTE] ıyıyım canım bende aynen bugunun gecmesını beklıyorum gergınlık hat sahfada zatııı:laugh:gunum yaklastı yaaaaaa bomba gıbıyım patlıcam nerdeyse canımmmm yaaaaaawww Genişletmek için tıkla ...
Yazgulu24' Alıntı: Slm tatlim cadim nasilsin fistik? ben iyiyim ya calisiyorum ama hic canim istemiyor :-S/QUOTE] ıyıyım canım bende aynen bugunun gecmesını beklıyorum gergınlık hat sahfada zatııı:laugh:gunum yaklastı yaaaaaa bomba gıbıyım patlıcam nerdeyse canımmmm yaaaaaawww Genişletmek için tıkla ...
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.769 dilara1' Alıntı: iyiyim canim… hamis olanlar varmi aranizda? yoksa hepiniz bekleyenlerdenmisiniz? Biz 4 senedir ikinci izi istiyoruz. maalesef 4 düsük yasadim :-( Bende tiroid le ilgili bir sorun bulundu. Simdi ilac kullaniyorum ve tekrar hamis olmayi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... gecmıs olsun canım ne guzel bıtane varmıs bebegın bız daha ılkıne ugrasıyoz :laugh: lıostemız var gecmıs sayfalarda gorebılırsın orda hamıs olanların ve bekleyenlerın ısımlerı yazıyo ordan takıp edebılırısn arkadaslarımız zaten hergun sayfada yayınlıyolar gorebılırsın
dilara1' Alıntı: iyiyim canim… hamis olanlar varmi aranizda? yoksa hepiniz bekleyenlerdenmisiniz? Biz 4 senedir ikinci izi istiyoruz. maalesef 4 düsük yasadim :-( Bende tiroid le ilgili bir sorun bulundu. Simdi ilac kullaniyorum ve tekrar hamis olmayi bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... gecmıs olsun canım ne guzel bıtane varmıs bebegın bız daha ılkıne ugrasıyoz :laugh: lıostemız var gecmıs sayfalarda gorebılırsın orda hamıs olanların ve bekleyenlerın ısımlerı yazıyo ordan takıp edebılırısn arkadaslarımız zaten hergun sayfada yayınlıyolar gorebılırsın
dilara1 Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #37.770 tatli cadim, yaz günesi, Yazgülü24 sizin günleriniz ne zaman????