Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar..
bu preseed hakkında bilgisi olan var mı nerden aldınız ve nasıl kullanılıyo ne işe yarıyo..bana da bilgi verir misiniz?? bu arada kimse yok galiba kendi kendime konuşuyorum🙂
yeni hamile olan arkadaşlarımı da kutluyorum selzeh ve butterfly tebrikler..
CHATLAK baı mı kullanmıştı?? tam hatırlamıyorum ama kullanan varsa yazsın bana lütfen..

canım ben gıttıgıyordan aldım 2 günde elınde oluyo benımkı 8 kullanımlıktı ve sırıngada gelıyo yanında onunla tüpten alıp o sırıngaya vajınaya sokuyosun ve en derıne sıkıyosun o jelı sıktıktan 15dk içinde ılıskı olması sart tatlım bu spermlerın daha uzun süre yasamasını saglıyo ve daha kolay gebelık olmasını saglıyomus canım daha ayırntılı bılgıler için preseed yaz googgle çıkıyor tatlım okursun
çok tesekkür bu arada canım ben chatlak ve butterfly preseed kullandı canım ve ılk aydan hamıleyız üçümüzde vesıle oldu bıze herseyden önce Allah ım ol dedı oldu darısı basına

canım ben gıttıgıyordan aldım 2 günde elınde oluyo benımkı 8 kullanımlıktı ve sırıngada gelıyo yanında onunla tüpten alıp o sırıngaya vajınaya sokuyosun ve en derıne sıkıyosun o jelı sıktıktan 15dk içinde ılıskı olması sart tatlım bu spermlerın daha uzun süre yasamasını saglıyo ve daha kolay gebelık olmasını saglıyomus canım daha ayırntılı bılgıler için preseed yaz googgle çıkıyor tatlım okursun
çok tesekkür bu arada canım ben chatlak ve butterfly preseed kullandı canım ve ılk aydan hamıleyız üçümüzde vesıle oldu bıze herseyden önce Allah ım ol dedı oldu darısı basına
canım benim seni tekrar tebrik ediyorum kendine dikkat et lütfen..bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim..fiyatı ne kadar tatlım?? ya ilk aydan bu kadar hamile olması tesadüf olamaz galiba..

slm kızlar nasılsınızzzz..............

Slm canim... ben iyiym cok sukur ya sen nasilsin? Bebis nasil?

tatlım ne olsun işte cumartesi gününden beri gribim dün akşam çok kötüydüm bugün de eh işte..internetteki fiyatı yaklaşık 130 tl gibi görünüyor..sen ne kadara aldın tatlım..

Gecmis olsun guzelim.. calisiyormusun? kendini iyi hissetmiyorsan istersen biraz dinlen..

canim ben burda 20 euroya almistim.. benimki Selzehinki gibi degil ama.. 6 tanesi hepsi ayri ayri paketlerde ve kendinden siringali gibi.. yani once baska bir yere aktarmiyorsun.. bilmiyorum orda neden degisikmis?..

Geri