Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iyiyim fistigim 🙂

haha ben mi? yok anam simdi ki ugrasacak dun miasafirlerim vardi bir suru yemek var daha onlar kalir o zaman.. bendede kuru patlican ve biber dolmasi var ondan aldim simdi onume uzerine biraz yogurt onu yiyorum 🙂

afiyet bal olsun gülüm benim kız benim kocamın sabahın köründe çekmiş canı benimde hiç yapasım yoktu ya neyse ayşegülüm bana bugün sarma yap canım çokj istiyo dedi bende kıyamadım aklımada hemen sen geldin yazım gülüme söyliyimde canı çeksin dedim😛iha:

onu yapmak için dışarı çıkmam lazım yokki kuru patlıcanım 🙁 neyse avcumu yalayıp memişime süreyimde şişmesin :D:D😀

😛iha:😛iha: dileğim allah seni naapmasın emii gülüm yaaa gülmekten yazamıyorum kzzzzz körolma

iyiyim canım sen nasılsın, selzehle denkgeldinizmi dünden beri, eşi nasıl karşılamış haberin varmı?

yok gülüm karşılaşmadık ayy zor yazıyom valla:laugh::laugh:

afiyet bal olsun gülüm benim kız benim kocamın sabahın köründe çekmiş canı benimde hiç yapasım yoktu ya neyse ayşegülüm bana bugün sarma yap canım çokj istiyo dedi bende kıyamadım aklımada hemen sen geldin yazım gülüme söyliyimde canı çeksin dedim😛iha:

Iyi yamissin Aysem Gulum.. Kocanin gonlunu yapmak lazim dimi ama ;-)

hehe evet canim cekti Allahtan sarmanin yerini tutmasada dolmam vardi haha 🙂

Allah seni napmasin emi hic gulecegim yoktu haha 🙂 sur bacim sur sismesin koca memisli olma sonra 😛

ayy yazım gülüm senin cevabın daha komik kız öldümmm anam sandalyeden düşdüm sizin yüzünüzden 😛iha:😛iha:

Alcak tabi yolarim ben adami :n028: Carsiya gidip bos donup gelmek olmaz ayip olur diye aldim heheh 🙂 Aksamda dugune gidecegiz 🙂

annammm bu psikopat anam allah kolaylık versin senin adama korktum

Geri