Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

SELAM KIZLAR NASILSINIZ İŞLERİM YOĞUN YENİ ELEMAN YETİŞTİRİYORUM FELAN KAFAMI KALDIRAMIYORUM ANLICANIZ.HAMİŞ TABLOSUNA BAKTIM DA NASIL SEVİNDİM SELZEHİM ALLAHIM DUALARIMIZ KABUL ETTİ VAKTİ DE GELİNCE HEMEN ULAŞTIRMIŞ MELİŞİNİ ALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİB ETSİN.DİĞER ARKADAŞLARIMIDA TEBRİK EDERİMbutterfly45,umutsuz_reyhan,niisam,esila,biza
ALLAHIM isteyen bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün ama kızlar listedekilere er geç sıra geliyor.sabır umut ve dua ile devam arkadaşlar

Kızlar ben sızlere bır gün hamıle olabılırsem buraya tekrar gırecegım demıstım Allah ım bınlerce sükürler olsunkı bu sabah test yaptım ve HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bebeğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın ev çok rahat bi gebelik geçirirsin inşallah.ama günün geçmeden neden test yaptın

çok güzel söylemişsin semra listeye dikkat edersek her ay en az 2 kişi hamile kalmış, bide bakarız bizlerde listeye eklenmişiz 🙂)

hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım bebişimiz nasıl kz okadar çalışp yorma yeğenimi canımmiyi bak ona evet canım sıra bizede gelicek inş siz hamişlerin duasıylada