Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldin ciciş nasılsın

hoşbuldum canım benim, fena değilim çarşamba gittim kolposkopiye parça aldılar içerden patoloji ye verdiler önümüzdeki çarşamba sonucum çıkacak onu merak ediyorum şuan inşallah temzi çıkar 😕 çok korkuyorum kanser falan çıkar diye, bide üstüne grip oldum dökülüyorum resmen.

saol esmoscum geçer ya grip nedirki 🙂

hoşbuldum canım benim, fena değilim çarşamba gittim kolposkopiye parça aldılar içerden patoloji ye verdiler önümüzdeki çarşamba sonucum çıkacak onu merak ediyorum şuan inşallah temzi çıkar 😕 çok korkuyorum kanser falan çıkar diye, bide üstüne grip oldum dökülüyorum resmen.

hersey istedigin gibi cikar insallah canim

şuan yapıyorum incir kürünü 21 gün olacak içeceksin
birde söyledigin sayfa burasımı her konuyu burayamı yazacagımtşk.birde siz yazı yazarken okudugunuz yerin altında hızlı cevap vb.yeremi yazıyontşk.

Son düzenleme:
inşallah dua ediyorum hep, annemde meme kanseri vardı ameliyat oldu sağ memesini aldılar hep meme kanser olmaktan korkardım, şimdi bide rahim ağzı kanseri riski çıktı, herşey Allah'tan sabretmekten başka çare yok...

canım benim yaaa inş kötü bişi çıkmaz rabbim yardmcın olsun inş temiz çıkar

Geri