Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

meraba melekler
yazımm hülüm regl olmuşsun senin adına mutlu oldum canım rabbim bidaha böyle durum vermesin sana demişdim dualarımm kabul olucak senin şiçin hayırlısın istedim rabbimden hayırlısı buymuş inş rabbim yakınad bebişini de verir canımın içi

kızlar o eyşan bizim eyşanımz diğilmiş diye biran sevindimm ve kendimi iyi hissetmedim rabbim o nada sabır versin inş en kısa zamanda tekrar hamiş olsun rabbim böyle acılar yaşatmasın inş hepimiz anne oluruz inş

hosgeldın aysegullll kıssssssssss nerdesın sen soyle bakayımmmmmmmm

Hosgeldin canim benim.. evet oldum bugun cok sukur.. yani regl olduguna sevinin tek catlak benimdin herhalde 🙂

Amin canim insallah bi dahaki ay boyle olmazda duzene girer reglim..

Allah razi olsun canim hepimiz icin herseyin hayirlisi olur insallah..

Bende az once birden irkildim okuyunca.. ama kim olursa olsun her anne adayi icin zor bir durum olsa gerek Allah sabirlar versin..

hosgeldın aysegullll kıssssssssss nerdesın sen soyle bakayımmmmmmmm

hoşbulduk ..sorma fıstığım seminer vardı oraya gittikçocuk gelişimi üsteneymiş oda adam anlattıkça ben güldüm yanımdakiler bana bakıyo noluyo ayşegül falan bende söyledim işde biraz olsun çocuk fikrini kafamdan atmak için kafam dağılsın diye geldiim burda da kurtulamadım diye onlarda gülmeye başladı güle güle bitirtik semineri senden nevar neyok gülüm burası bayağı sessiz bugünlerde

merhaba canımmm hoşgeldin evet yazgülüm nihayet regl olmuş rekor kırdı valla 🙂
inş. canım inşallah hepimiz anne oluruz

merkezde olsaydın gelırdım vallaaaa ankaraya geldıgımde sagol davetın ıcın 😛iha:bu yettı bıle yemıs kadar oldum ogretmenım sagollll ankaramın guzel melegıııı

rica ederimmmm ne demek 🙂 afiyet olsun o zaman canımcım, teşekkür ederim bu arada

Hahah evet meleklermekaninin rekoru simdilik elimde kizlar 😛 umarim hep bende kalir hehe 🙂 Kimseye boyle birsey dilemem yani 🙂

bende bıldıgın gıbı ıste bugun burdaydım hep ıkıde bır gırdım bıraz hamıslere takıldım sormak ıstedıgım bısey vardı onu sordum bılgı aldım sagolsun boyalı kus ve pınar bılgı verdı burdaydım yanı canım cıkıs saatım gelmedı ısten beklıyorum canım olsun semıner ıyıdır kıssss bılgı verdılerse yarar yanı kafadan atmak olmaz canım bız sabıtlenmısız bıkerem😛iha:hanı dıyoya sayfanın basında sabıt hamıle kalmak ısteyenlerın paylasım alanı dıye aynen oyleeeee:laugh:😛iha:

evet bitanem rabbimm sabır versin öyle zorki benimki 2 3 haftalıktı ama ben okadar üzüldümki bide büyük olunca dahada zor rabbim acısını hafifletsin inş bize de o eyşanada sağlkl hayırlı evlatlar versin

tekrar merhabalar,ben regl tarihini söylememiştim ama listeye eklenmiş.baya şaşırdım.bugün yeni birşey denemeye başlayacağım.cesaretimi toplamaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.
buarada EYŞAN'a çok üzüldüm.Allah sabır versin.